Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek a kutyám bántana...

Szerintetek a kutyám bántana egy cuki kis sünit???

Figyelt kérdés
2020. jún. 6. 20:10
1 2
 1/16 anonim válasza:
39%
nem hiszem, neveléstől függ
2020. jún. 6. 20:16
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Igen
2020. jún. 6. 20:36
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
az enyém nem bántsa a kis állatokat,csak ugassa. de szerintem ez fajtól is függ.
2020. jún. 6. 20:39
 4/16 anonim ***** válasza:
82%
előfordulhat
2020. jún. 6. 20:45
 5/16 anonim ***** válasza:
48%
en kutyusom sem bantja ... odamegy, megnezegeti es bekenhagyja
2020. jún. 6. 20:46
 6/16 anonim válasza:
90%

Hát a mienk bántotta volna az udvarra tévedt sünöket, ha nem lettek volna olyan szúrósak.. Bár így is bántotta őket, csak épp szerencsére életben maradtak, mire kiértünk hozzájuk.

De ha odaviszed neki megmutatni, hogy mostantól ő is a család tagja, neveléstől függően szerintem nem fogja bántani, mint ahogy az együtt élő macskákat sem bántják.

2020. jún. 6. 20:48
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Az én egyik kutyámnak már volt dolga sünivel a kertben, ugatta őt, de nem bántotta. A másik kutyám meg valószínűleg lefeküdne a sünivel szemben, mert a békákkal mindig ezt teszi. Néha megpróbálja a békákat a mancsával piszkálni, de valószínűleg csak játszani akar, csak nem nagyon veszi észre, hogy nem egy a súlycsoportja a békákkal. :D Szóval kutyafüggő, hogy hogy reagál a sünire.
2020. jún. 6. 20:50
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos az enyém mindent ami mozog... tacskó vér folyik az ereiben, a vakondot is kiszedi a föld alól, mondhatom neki hogy ne tegye.

Szerencsére a sündisznóval nem bánik el olyan könnyen, meg szokta ugatni, azt pedig észreveszem. Volt hogy az éjszaka közepén szaladtunk ki hozzá (mert ok nélkül soha nem ugat) és így meg tudtuk menteni a sünit.

Idén is volt már egy sünimentésünk.

Attól is függ, hogy milyen fajta, neveléstől is lehet, de még személyiségtől is.

Ismerősöm beagle és a westie kutyája pl. a légynek se tudna ártani.

2020. jún. 6. 20:56
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
8. nekem is tacskóm van és úgyszintén így viselkedik. sokszor olyan dolgokra is rátámad ami nem is élő,csak valami zajt add ki. szóval fajtától függő,hogyha vadász kutyád van akkor ráfog támadni szerintem gondolkodás nélkül
2020. jún. 6. 21:02
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd elmenni.
2020. jún. 6. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!