Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kollégiumban lehet, állatot...

Kollégiumban lehet, állatot tartani?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyek kolégiumba (biszki) és szeretnék magammal vinni 2 kicsi patkányt. Lehet koleszba vinni? Az a bajom, hogy nagyon szeretném, viszont online vagy telefonon nem akarok rákérdezni, mert így mondhatnak akármit, de lehet, hogy a kolesz titkárját (vagy nem tom hogy mondják) lehet, hogy személyesen meg bírnám győzni, ha azt mondják, hogy "nem" lehet. De gondolkodtam azon is, ha nem engedik akkor csak becsempészem😅 Szerintetek?

2020. máj. 24. 23:07
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
94%

én csak egyetemi éveim óta vagyok kollégista. igazából nem tudok a szabályokról, viszont szerintem a legfontosabb a szobatársaid.

ez az utolsó felvetésed, hogy tarantulát :D hát szerintem könnyen lehetséges, hogy a szobatársaid kiakadnának, megjegyzem teljesen jogosan. ugyanez a patkányokkal, szerintem sokan irtóznak tőlük, még akkor is ha "dísz" patkányokról van szó. ezenkívül az összes állat elég sok negatív externáliával jár, pl. sok helyet foglal, szag, zaj. ezek miatt én semmiképp nem próbálkoznék vele, mert lehet hogy pár hónap után nagyobb súrlódásokat okozhatnak ezek a dolgok a szobatársaiddal.

másrészt nekem voltak gimi alatt kolis osztálytársaim, és nekem úgy rémlik hogy voltak felügyelő tanáraik akik csekkolták a szobáikat hogy rend van-e, szóval elrejteni nem igazán tudod.

így utolsó sorban azt említeném meg, hogy a kollégium főcélja, hogy legyen hol laknod ha nem a saját helységeden tanulsz tovább. emiatt ezt a szerepet a legfontosabb betölteni csomó diák számára, ami miatt nem teheti meg hogy olyan luxust engedjenek meg egyes diákoknak, mint például az állattartás. ugyanis ez egy igen nagy luxus, sokszor még albérletekben sem lehet állatot tartani pedig az kb 10szer annyiba kerül mint a kolesz.

2020. máj. 25. 18:16
 22/23 anonim ***** válasza:
Amit még az esetedben el tudnék képzelni, az egy kisebb albérlet az adott varosban. Ott nem varnának snekit a patkanyok :)
2020. máj. 26. 11:31
 23/23 anonim ***** válasza:
91%

22.-nek.

Középsulisnak?

Meg mibű?

2020. máj. 26. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!