Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kb mennyibe kerül egy törpehör...

Kb mennyibe kerül egy törpehörcsög?

Figyelt kérdés

2020. máj. 12. 08:38
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Amennyit adsz érte!
2020. máj. 12. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

A hörcsög 1000-2000 ft. viszont a lakhelye az kb 30.000 forint ami csak negyedéig van berendezve. Hogy otthonos helyet kapjon min. 50.000 forint.

Hörcsög imádók csopiba tudnak tippeket adni mit hogyan és honnan érdemes beszerezni

2020. máj. 12. 09:21
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Maga a hörcsög kb.1000-2000 forint kereskedésből (bár innen nem tanácsos venni). Tenyésztőtől kicsit drágább is lehet. Ha a Hörcsögmentéstől fogadsz örökbe, az ingyenes :)
2020. máj. 12. 14:44
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
A 2.-hoz annyit, hogy ennél jóval olcsóbban be lehet szerezni ketrecet, felszerelést használtan, az ismert oldalakról. Ezeket érdemes jó alaposan fertőtleníteni, de az ár töredéke az új árának. A dzsungáriai törpehörcsögök általában valóban 1500-2000 Ft-ba kerülnek.
2020. máj. 12. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Persze be lehet szerezni, de a szép zsúfolt és nagy kecóhoz a fa házak, hidak, kerítések, bunkerek stb beszerzése nem mindig oldható meg használtan és egy kis bújó ára is elég drága.
2020. máj. 12. 19:58
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
5-ös, ilyeneket nem is vennék használtan, a házikót, itatót, tálkát újonnan vettem, kb. 2500 Ft összértékben, egy csomó bújót viszont én barkácsoltam neki. WC-papír guriga, konyhai papírtörlőguriga, kartondobozkák, nyelvlapocok, stb. Használt hörcsögketrec 5-8.000 Ft. Az indulófelszerelés hörcsöggel együtt kb. 12.000 Ft-ból megvan, + forgács, táp, csincsillahomok.
2020. máj. 12. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
6%
Szia, a hörcsögöt mi állatkereskedésben vettük, 1500 ft- ért, és a ketrec ha jól emlékszem 8000 ft volt házzal kerékkel, itatóval etetővel együtt, az ételéből egy csomag már van 400 ft- ért is, a forgácsból 20 l ( ami -ekéig 2-3 hónapig) 550 ft. Csincsillahomok nem kötelező , de az is ilyen 500 ft. Körül van , szóval a kezdő ár kb. 12000 ft, ami nem sok
2020. máj. 13. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem a hörcsögök üveg terráriumban voltak, azt én magamnak csináltam szóval a sziloplaszt árába került össz vissz olyan 1000-2000 volt egy tubus, és bőven maradt benne, forgácsot lehet venni zacskósat, az árára már nem emlékszem de nem volt drága, bár ha van kézi gyalugéped meg egy kezeletlen deszkád akár csinálhatsz is, (az utóbbi 2-3 évben én így oldottam meg) illetve asztalosoktól is lehet kérni, nem hiszem hogy elhajtatnának.

Itatót, csakis újonnan szabad venni, futókereket/libikókát lehet használtan, ellehet mosni.A futókerék, újonnan olyan 1000ft-tól fölfele.

Én a hörcsögöket nem vettem hanem kaptam, de úgy tudom 2000ft-körül vannak.

Minden berendezési cuccot, én csináltam nekik, így az nem volt költség, igazából ha van egy vastagabb gallyfád hosszra kifúrod egy 35-40mm-es fúróval, az már egy cső amin ki-be mászkálhatnak, odút meg simán összelehet egyet szegelni esetleg ragasztani, nem nagy munka, papírgurigákkal is jól elvannak :D A lényeg annyi hogy ha lehet kezeletlen fával oldd meg a dolgokat.

Igazából a berendezés szimplán kézügyesség kérdése hogy mennyibe van.

2020. máj. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!