A hörcsög 1000-2000 ft. viszont a lakhelye az kb 30.000 forint ami csak negyedéig van berendezve. Hogy otthonos helyet kapjon min. 50.000 forint.
Hörcsög imádók csopiba tudnak tippeket adni mit hogyan és honnan érdemes beszerezni
Nekem a hörcsögök üveg terráriumban voltak, azt én magamnak csináltam szóval a sziloplaszt árába került össz vissz olyan 1000-2000 volt egy tubus, és bőven maradt benne, forgácsot lehet venni zacskósat, az árára már nem emlékszem de nem volt drága, bár ha van kézi gyalugéped meg egy kezeletlen deszkád akár csinálhatsz is, (az utóbbi 2-3 évben én így oldottam meg) illetve asztalosoktól is lehet kérni, nem hiszem hogy elhajtatnának.
Itatót, csakis újonnan szabad venni, futókereket/libikókát lehet használtan, ellehet mosni.A futókerék, újonnan olyan 1000ft-tól fölfele.
Én a hörcsögöket nem vettem hanem kaptam, de úgy tudom 2000ft-körül vannak.
Minden berendezési cuccot, én csináltam nekik, így az nem volt költség, igazából ha van egy vastagabb gallyfád hosszra kifúrod egy 35-40mm-es fúróval, az már egy cső amin ki-be mászkálhatnak, odút meg simán összelehet egyet szegelni esetleg ragasztani, nem nagy munka, papírgurigákkal is jól elvannak :D A lényeg annyi hogy ha lehet kezeletlen fával oldd meg a dolgokat.
Igazából a berendezés szimplán kézügyesség kérdése hogy mennyibe van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!