Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac kitehető már?

Tengerimalac kitehető már?

Figyelt kérdés
A kertbe ki szoktam tenni, de nem tudom, ez túl szeles idő-e? Észak-budapesti régió.
2020. ápr. 10. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem tenném ki. Vagy csak rövid időre. Mondjuk mi csak nyáron raktuk ki őket árnyékba.
2020. ápr. 10. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem szeles az idő akkor ki lehet tenni őket napozni de biztosítani kell nekik árnyékot is.

Észak-budapesti régió meg nem létezik.

2020. ápr. 10. 22:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Fokozatosan hozzászoktatva nyugodtan kiteheted. Első nap csak 10-15 percet, majd minden nap egy kicsit többet. Így mire tartósan jó idő lesz, akár egész nap is kint lehet. Éjszakára nem ajánlott kint hagyni, a talaj menti hideg és a nedves fű miatt.
2020. ápr. 11. 07:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

(2-es az a kiirthatatlan hozzászóló kategória, aki nem bírja ki valami lekezelő megjegyzés nélkül. De, létezik.)

Éjszakára nem szoktam kint hagyni sosem.

2020. ápr. 12. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Magyarázd már akkor el lécci hogy a 7 regíóból akkor melyik is az amit említesz. Turisztikát tanulok, kenjük vágjuk magyarországot de a tanár és a tankönyvek se említettek soha olyan régiót amit te.

Budapest az Közép-magyarországi régió. Nincs észak budapest.

2020. ápr. 12. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván úgy értette a kérdező, hogy Budapest északi részéről van szó. Ennek a szőrszálhasogatásnak semmi értelme pláne egy ilyen kérdésnél.
2020. ápr. 12. 21:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi, hatos.

Ötös: most ezzel több energiám nincs foglalkozni, de esetleg a NAV-nak szólhatnál, hogy milyen kis buták.

[link]

Munkámból adódóan a régiókat tudom, de esetleg tanulmányozd a “régió” szót is.

Egy magyar tanár tuti vérszemet kapna amúgy a központozásodat, meg a “magyarországot” látva.

Rossz a bezártság, tudom, valahogy lazíts.

2020. ápr. 13. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!