Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy dzsungi törpehörcsögöm...

Van egy dzsungi törpehörcsögöm (3-4hetes kb) és már 5 napja nálam van de még nagyon fél tőlem mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
megvan mindene vitaminos kaja wc papir guriga,ház,alagút,stb. de amikor be szeretnék nyúlni visít vagy amikor adok neki kaját visszasprintel a házába vki tud segíteni próbáltam kajával csalogatni de nem fogadja el sőt észre se vesz max nézni tudom mit csinál a válaszokat előre köszönöm

2020. márc. 22. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:
33%
Ajánlom a "Hörcsög imádók :)" facebook csoportot, ők biztosan tudnak segíteni. Kapcsolatban állnak a hörcsögmentéssel is. Tőlük biztosan megbízható információkat fogsz kapni.
2020. márc. 23. 06:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

1. 4 hetesen lehet elválasztani, remélem, nem adták oda hamarabb

2. Nyilván olyan helyről szerezted, ahol nem foglalkoztak vele, így most tök idegen neki minden: nincs meg az anyja (pedig lehet, hogy még szüksége lenne rá), nincsenek meg a tesók, de van egy idegen hely, és persze, hogy ki van

Erre 5 nap nem elég!

Ha már arra is visít, ha benyúlsz, akkor egyelőre ne nyúlj be, csak nézegesd! Kaját a kezedből ajánlhatod (ha nem visít rá), de ezt úgy képzeld el, hogy benyújtod a kezed, amin rajta van a kaja, és csöndben tartod akár 5-10 percig. Ha meg odajön szaglászni, megkövülsz, mint egy szobor.

2020. márc. 23. 07:34
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Ne legyél türelmetlen. 5 nap semmi. Hagyd, hogy megszokja a helyét, ne akard már most kivenni. Ezen az oldalon sok hasznos információt találsz a helyes tartásról.

[link]

2020. márc. 23. 08:04
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ sokat segített várom még a további válaszokat❤️❤️
2020. márc. 23. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt dzsungi horim nagyon könnyen szelídül, hamar a szívéhez nő teljesen érthető hogy még felénk. Én is azt tudom mondani hogy légy türelemmel és tényleg gyorsan megszokja az új helyét.
2020. márc. 26. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!