NAGYON FONTOS! A Dzsungáriai törpehörcsögöm Kerekéről van szó! Ujat kéne vennem? Azzal nem lesz baj? Többi lent!
Az olajozás egy próbát megér. Ha nem segít (eléggé), akkor vegyél újat.
A futókorongról én elég sok rosszat hallottam, pedig engem is érdekelt. DE!
- egyrészt egy csomó videó van fenn a youtube-on, ahol amikor meg akarnak állni, lerepülnek róla (nem csak a robik, ha mondjuk ketten akarnak hajtani)
- másrészt volt, aki azt mesélte, az ő hörije egyáltalán nem hajtotta (szóval, ha a hörid már hozzászokott a hagyományos fajtához, akkor kockázatos lehet)
Én ilyet használok:
Nekem több is van belőle. Az egyiknek volt némi zaja pár napig, de mióta "be van járatva", azóta teljesen hangtalan (nem olajoztam), a másik már első naptól fogva néma futású. Ez elég nagy, hogy ne hajoljon meg a gerince, és elég biztonságos is.
Nekem is ez a hypno van. Hááát, nem csedes éppen (pedig másik szobában van a höri, de hallani). Az elejét meg le kellett szednem, mert túl bunkis neki, így fészket is épített, belerakta a magjait és miközben forgatta, csörögtek-zörögtek a magok. Amikor meg az almát rakta bele és azzal futott, vízes lett a hasa. Az eleje nélkül nem pakol bele, de ha mégis, kiesik futás közben.
Néha olajozom, bár az sem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!