Szeretnék egy hörcsögöt, de olyat ami tuti nem harap. Mennyire gyakori a harapós? Régen volt nekem egy befogadott az sose harapott meg, azután a fiamnak volt egy amit nem mertem megfogni mert megharapta néha és féltem tőle.
A Hörcsögmentés fb oldalán az Új otthonra váró hörcsögeink c. albumban vannak gazdikereső hörik. Mindenkinek le van írva a viselkedése, személyisége. Pont az előbb néztem végig a listát, és van is köztük egy néhány hetes fiatal aranyhörcsög kölyök, aki még örökbe fogadásra vár (a nevére már nem emlékszem, de B betűs volt). Ők nem árulnak zsákbamacskát, szerintem érdemes tőlük örökbe fogadni. :) Persze bármikor előfordulhat, hogy a legszelídebb hörcsög is harap (pl félelem miatt).
Az országban jelenleg egyetlen tenyésztő van: Budapesten a Pezsi. Ő szíriai aranyhörcsögöket tenyészt. Mindenki más szaporító sajnos.
1 -es anya vagyok, nem értem miből tűntem apának, de nem baj, csak értelme nincs az első mondatodnak.
2 köszi, fel is vettem a kapcsolatot. Van egy nem harapós cuki hörink, és sokat tanultam róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!