Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Most meghalt a törpehörcsög?...

Most meghalt a törpehörcsög? Akinek van segítsen légyszi. :S

Figyelt kérdés
Átmenetileg vigyáznom kell egy törpehörcsögre... el volt rendezve mindene úgy hozták.. én elmentem itthonról, és mire hazaértem, teljesen le volt merevedve, és csak úgy van. A szeme nyitva van, de nem reagál semmire... Mintha sokkot kapott volna. Előfordulhat ilyen, hirtelen új neki a hely, vagy valami? Vagy már meghalt?:S Abszolút nem tudok semmit ezekről az állatokról, csak le van írva mikor mit adjak neki enni...:S
2010. júl. 24. 00:50
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem csinál semmit... nincs semmi amitől megijedhetett volna...
2010. júl. 24. 02:06
 22/30 anonim ***** válasza:
53%

ez egy hörcsögöknél előforduló idegrendszeri betegség, olyan mint az epilepszia, de nekik a roham lemerevedésből áll és sokáig eltarthat. nekem is volt egy ilyen hörcsögöm. okozhatja az új környezet, ha van a közelében mobiltelefon, rádió vagy ami sugároz rakd el onnan, a hörcsögök érzékenyek az ilyesmire ha a régi helyén nem volt.

A döglött hörcsögnek csukva van a szeme és hideg, a teste kemény és merev. Az élőt ha le is merevedett,még puha a teste, ha megfogod a nyakán a bőrt és felemeled fel lehet húzni. A légzése ilyenkor van, de alig észrevehető, felületes.Semmiképpen ne dobd ki, sztem tuti él.

2010. júl. 24. 09:48
 23/30 Toppancs ***** válasza:

Ajjaj, valószínüleg elpusztult!:*(

Bár ez elég érdekes hogy két óra alatt elpusztult!!!!

2010. júl. 24. 11:12
 24/30 anonim ***** válasza:
Nehogy kidobd, várj minimum 5 napot, legyen neki kaja, víz.
2010. júl. 24. 11:28
 25/30 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy meghalt,várj vele egy kicsit,és ne parázz.Aztán majd írd meg mi történt vele!!
2010. júl. 24. 16:55
 26/30 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 01:02

ezen sírtam xDDDDDD

2010. júl. 24. 22:34
 27/30 anonim válasza:
Az egyik haverom is így járt meg meredt a hörcsöge lementem megnézni akkor már felkelt. Igaz rá egy napra megdöglött de akkor is felkelt...
2010. júl. 25. 12:27
 28/30 anonim ***** válasza:
na mi újság felkelt? :D
2010. júl. 27. 00:21
 29/30 A kérdező kommentje:
nem...meghalt.. kénytelen voltam kidobni, mert már a bogarak is betámadták...:S
2010. júl. 28. 10:00
 30/30 anonim válasza:

hozzád sem vinném a hörcsögöm...

egyébként max 30 fok lehet abban a szobábaan ahol tartod..

a gazdája mit szólt?

2010. júl. 28. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!