A csincsillát lehet egyedül is tartani?
Nem lehet egyedül tartani, társas állat. Ugyanolyan nemű társsal is jól fogja érezni magát, nem muszáj fiú-lány párost tartani! Sőt, sok gondtól is megkímélheted magad, ha egynemű párost tartasz, nem kell a születendő kicsiknek gazdit keresni, és mindig együtt maradhat a két csined, nem kell őket időnként szétválasztani, hogy az anya ne terhelje túl magát a sok fialástól.
Mellékesen, a tengerimalac is társas állat, őt se szabadna egyedül tartani...
Nekem egyedül van, és mindig oda kell menni szórakoztatni, mert különben durcáskodik.
Amúgy nagyon aranyos.
Szereti ha vakargatom a fejét, meg néha hagyja hogy csikizzem a hasát. Mondjuk sokáig tartott mire kezes lett. Eleinte nagyon félt vagy 1 hónapig, de már nem.
És nem is harap soha, a mazsolát meg imádja.
Gondoltam én is hogy veszek mellé még egyet.
Hát nem tudom. egylőre itt van a szobába, és mindig néz minket, hogy mit csinálunk, meg ha ránézünk, akor egyből elkezdi produkálni magát.
Cukorfalat egyébként, csak foglalkozni kell vele. Szóval ha egyedül van, akkor jó ha szórakoztatod.
Ha van társa, akkor nem tudom milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!