Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpenyúl mennyire stresszel?

Törpenyúl mennyire stresszel?

Figyelt kérdés
Van egy három éves törpenyulam. Emeletes házban lakunk egy társasházban. Most a felettünk lévő lakás el kezdték felújítani, feltehetően a parkettát szedik fel, csempét bontják, nagyon lehallatszik. Talán nem annyira erős a zaj, mintha nálunk csinálnák, de nagyon lehet hallani a kopácsolást is és a fúrást is. A nyuszimnak mennyire ártalmas ez a stressz, hogy amíg tart a felújítás esetleg zajos lesz és ő is hallja? Remélem egy-két hétnél nem tart tovább a hangzavar, bár azt mondták márciusig lesz a felújítás. Viszont abban reménykedem hogy nem a teljes felújítás fog ekkora zajjal járni, csak amíg a régi dolgokat elbontják. Nem tudom máshova vinni a nyuszit, meg másik helyiségbe sem, mivel az egész lakásban hallatszik, ráadásul mi napközben dolgozunk, szóval nem is vagyunk vele otthon, csak négy után, de akkorra már abbahagyják a munkát. Szerintetek nem lesz baja a stressztől?

2020. jan. 29. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell tudni mennyire bírja a zajokat.

3 éves, ennyi idő alatt kikellett volna már ismerned a nyuszid.

Az enyémet még a szirénázó mentő autó se zökkenti ki a legelészésből.

2020. jan. 29. 13:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Kiismertem, elég félős ha tüsszentünk, vagy a tányércsörgésnél, de pl. a tévé nem zavarja, még ha hangos akkor sem. Nálunk egyszer volt fúrás a lakásban, de az ott benn volt, akkor félt, de ez a felettünk lévő lakás, még nem volt a környékünkön felújítás, ezért nem tudom. Mivel nem a lakáson belül van, lehet nem vészes, de néha nagyon át lehet hallani.
2020. jan. 29. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!