Allergiás vagyok az állat szőrre de én nagyon szeretnék egy kisállatot! 10 éves vagyok (? )
Még csak 10 éves,nem baj,ha még nem tökéletes a helyesírása...
Szerintem tartsál kopasz tengerimalacot,vagy valamilyen madarat,pl.zebrapinty,nimfapapagáj,hullámos papagáj stb.,halat,
hüllőt,pl.teknőst,vagy gekkót.Nem szőrösek,de némelyik jobb társ,mint egy hörcsög!Hidd el,nekem volt hörim,elég unalmasak...de nagyon aranyosak:)
A kopasz tengerimalaccal játszani is tudsz,olyan,mintha a szőrallergiások tengerimalaca lenne:D
Persze nem csak szőrallergiásoknak:)
19:48 vagyok.
Attól,hogy allergiás,attól még nem kell lemondania az állattartás örömeiről!Az előbb soroltam fel,hogy mennyi fajtát...
Hé te "1"!
Eléggé hülye vagy ha egy 10 évestől azt várod hogy hibátlanul írjon -.-"
Szerintem elég okos hogy legalább tud 10 évesen ennyit is hogy nyisson egy topikot megnéznélek én 10 évesen téged..
nem birom az ilyen hülye, barom embereket
Ha allergiás vagy az állat szőrre akkor csupasz állatot vegyél.
Ha minden áron hörcsögöt akarsz akkor előbb a boltban vagy barátodnál/barátnődnél próbáld ki hogy nem kasz-e allergiás rohamot!:)
Én halat tartanék, de ha van olyan ismerősöd akinek van hörcsöge simogasd meg minden és majd meglátod van-e allergiás reakciód
Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!