Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szabadságra éhes 4 éves...

Szabadságra éhes 4 éves degumat elengedhetem a szabadban? Lesz valami baja?

Figyelt kérdés
Nagyon szeret mozogni.Tudom,hogy örülne neki és nem fél négyzetméteren szeretné leélni az életét.Arra vagyok kiváncsi,hogy tudna-e magának ételt,szállást találni,nem fagyna halálra?
2010. júl. 18. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na látod, ezért fontos hogy emberlakta helytől messzire engedd el.
2010. júl. 19. 15:04
 12/14 P.Vik ***** válasza:

NEMNEMNEMNEM!!!!

Ha meguntad akkor inkább kérdezd meg valakinek kell-e...igy nem bánunk egy kisállattal sem...képzeld el,hogy a szüleid azt mondják "szabadságra éhes a gyerekem" és kiraknak valahova a nagyvilágba...milyen dolog ez de öszintén?

Az első lenne, hogy naivitásának hála egy kutya szétszedné, mert 4 év alatt megszokta az ember közelségét...és mivel nagyon érzékeny kis állat megenne olyat is amit neki nem szabad, vagy kimenne a napra mert szereti a meleget, csak a baj az hogy iszonyatosan könnyen hőgutatát kap!

Hol laksz?

Milyen a degu (f/l)

Mert ha itt laksz a közelben akkor inkább add nekem...lenne neki társa.

Persze kalitkával együtt...ha neked már ugysem kell....

p.vik

2010. júl. 19. 17:41
 13/14 A kérdező kommentje:
Dehogy adom!Szeretem.Csak arra voltam kiváncsi,hogy szabadon engedhetem-e,ha ez jó neki...
2010. júl. 21. 12:58
 14/14 P.Vik ***** válasza:
55%

utolsó vagyok....nem, tényleg nem szabad...nagyon nem jó neki...neki nem ez a természetes...olvass utánna, hogy milyen az időjárás Chilében...ez az egyik, a másik meg az hogy megszokta már az embert és közeledne hozzá...a hozzá nem értő meg patkánynak nézné vagy valami kártevőnek és kinyiffantaná, hacsak a kíváncsisága következtében nem próbálna meg megbarátkozni egy kutyával...annak meg tudjuk mi lenne a vége...szóval ne.....különben is a faunahamisítást a törvény bünteti...és ez nagyon annak számít...szóval, ha annyira szereted és ugy gondolod hogy kicsi neki az a terület ami most van akkor építs neki a kertbe (ha kertse házban laksz) egy kifutót....vagy az erkélyre...vagy csinálj neki egy jó nagy emeletes degulakot...ha meg lennének még kérdéseid vele kapcsolatban és ugy gondolod hogy tudok neked segíteni akkor nyugodtan írj a pavvi@freemail.hu-ra.

Amugy meg az is lehet a baja, amitöl ugy látod, hogy menni akar, hogy a degu NAGYON társas lény...szüksége van valakire akivel együtt iszik, együtt eszik, együtt alszik és játszik...ha nem tudsz olyan kicsire össze menni mint ő és állandó jellegel vele lenni, akkor szerezz neki egy barátot, meglátod sokkal de sokkal jobb kedve lesz...ha nem akarod őket szaporítani akkor nyugodtan vegyél azonos nemű társat neki, de figyelj oda az összeszoktatásra!....szóval....egy degu nem degu:D

további kellemes estét

2010. júl. 23. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!