Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kopasz malacka vagy Hullámos...

Kopasz malacka vagy Hullámos papagáj?

Figyelt kérdés

Légyszi írjátok le hogy ti melyik állatot választanátok!

kedves Simogathatós állatot keresek

anyukám mind2 állatot megengedte

Ár maximum 30 000 lehet (mindennel eggyüt)

2010. júl. 16. 12:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nekem szőrös tengerimalacom van

én ingyen kaptam a malacot, is a ketrecet is, faforgács alomnak kaptunk vagy 7 zsákkal egy asztalos ismerősünktől, szénát is kaptunk 2 zsákkal (bár az van itthon is) csak itatót és kaját kellett venni. ja és a kajástálat is kaptuk. xD

2010. júl. 16. 13:05
 12/19 A kérdező kommentje:

hát én valamelyik nap láttam malackákat 6000 ért... az 12000. 2 db. akkor a ketrecet 3-4000 ért.

itató meg búvóhej 1500 forint. alom 500 forint

annyira nem drága SZERINTEM! LEGALÁBBIS 30 k ból biztos kijön

2010. júl. 16. 13:07
 13/19 A kérdező kommentje:
gyümölcs meg zöldség mindig van itthon
2010. júl. 16. 13:08
 14/19 A kérdező kommentje:

AKINEk van kopasz malackája az pls írja már meg hogy ő havonta mennyit költ rá!

(etetés stb.)

2010. júl. 16. 13:23
 15/19 anonim ***** válasza:

3-4 ezerért nem tudsz túl nagy ketrecet venni. Ha szeretnéd, hogy jól is érezzék magukat a cocijaid, biztosíts nekik legalább egy 100x50-es ketrecet!

Különben, én is a malackát választanám!

2010. júl. 16. 15:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem egy hullámos papagályom volt ( egy hónapja pusztult el.) 10 évet volt velünk, megtanult beszélni és hihetetlenül ragaszkodott hozzánk. Mindig amikor haza jöttünk rögtön köszöntött minket, sokszor kivettük, repkedett a lakásban. Igaz tényleg nem valami simogatható állt, de én csak ajánlani tudom Őket, hihetetlenül aranyosak. (:
2010. júl. 16. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:

Elsősorban a malacok társas lények tehát kapásból 2 malacka kell. A második, hogy a két malacnak havi kaja tiporja a 3000et ha nem többet! ( kajától függ, hogy milyet veszel! )

+ a zöldségek!:) Nehogy azt hidd, hogy olyan egyszerű megszelidíteni a malikat!Nehéz mert zárkózott kis lényeg némelyik nagyon nehezen engedi magához közel az embert. Nem harap mert nem rossz szándékú de menekül!:S Ha malackát veszel mégis akkor kicsit vegyél.

2010. júl. 17. 00:35
 18/19 anonim válasza:
Nekem van kopasz malackam es a jofogason kifogtam 12 000Ft-ert egy nagy ketrecet mindennel egyutt. Bongesszgess kicsit ;). Ne vedd meg rogton amit eloszor meglatsz. En a 2 kopaszmalimat egy allatenyesztotol vettem egy 1000-ert . Es semmi bajuk mar 3 eve. Egy asztalostól ingyen visszük a forgàcsot, a széna egy honapra eleg egy kozepes csomag ami kb.500 Ft. Vize az hideg csapviz, sima 1kg nyultap 500Ft, es van ilyen gyumolcsos direkt tengerimalacoknak kifejlesztett tap az 3000Ft. De en olyan kb. 2-3 evente veszek, es csak kulonleges alkalmakkor kapnak. Viszont ha a malacok felnonek 10/8 hogy veszekedni fognak tehat akkor el kell adni az egyiket. Sokat futkoznak es ezzel kirugjak a forgacs es szardarabokat. Nyaron pedig tetvesednek mint allat ra a kence eleg draga. (attol fugg milyet veszel). Honaponta furdetni kell hiaba kopasz de mivel nincs szore nem kell neki venned sampont. Es kb 3 honaponta koromvagas amit vagy te csinalsz vagy az orvos (1000Ft) . Hetente alom csere kulomben elajulsz a szarszagtol. Szeretem nagyon a malikat de inkabb papagajt valassz. :-)
2016. ápr. 17. 07:57
 19/19 anonim válasza:
Bocs az elobbi vagyok nem irtam oda h amelyikek tetvesednek azok a szorosek. Tehat jobb is a kopasz ;-)
2016. ápr. 17. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!