Hogy kell a hörcsögöt fürdetni?
Elsőnek üzenem:értek az állatainkhoz,imádom őket,állatorvos szeretnék lenni!5 állatunk van,abból 3 az enyém!Azért kérdeztem meg,mert nem szeretném úgy fürdetni,hogy közben nem is szabad!"Minek nekem állat?!".Hát kösz...
14/L
Első vagyok, ne üzengessél, inkább okulj a saját marhaságodon. Mindenki leírta, hogy hörcsögöt nem szabad fürdetni.
Állatorvos? Ne nevettess.
Szerintem -már csak a korunknál fogva is- tapasztalatban előrébb járok, mint te, ezért a szintemre nem bírsz süllyedni. Nekem is volt 13-14 évesen hörcsögöm és eszembe sem jutott megfürdetni. De a mai fiatalok retardáltak :(
Ok! Én sem szeretnék veszekedni, mert nem vagy partner a vitában. Minden szépet és jót.
Amúgy a nővérem hörijei,de ő most külföldön van,és én gondozom őket.De nekem is volt.
Ha érettebb vagy,akkor ne veszekedj nálad fiatalabbakkal!És nagyon fájt,hogy ezt írtad..."Állatorvos?Ne nevettess!":(Csak azért,mert nem tudtam,hogy lehet e hörcsögöt fürdetni?!Mellesleg elsőként vettek föl egy nagyon jó gimi biosz-kémia szakára.
Minden jót és szépet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!