Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy kis aranyhörcsögöm de...

Van egy kis aranyhörcsögöm de szegény ránézésre nagyon szenved pedig jól van ellátva! Mit tudnánk szegénnyel kezdeni? Engedjük szabadon? Vagy vigyük vissza az állatkereskedésbe?

Figyelt kérdés
A hörcsög rendszeresen kap rendes ételt, vizet, almot és a ketrece is elég nagy, még járatok is vannak hozzáépítve de ennek ellenére minden nap megpróbál onnét kiszökni. Rágja a rácsokat és folyton próbálja köztük kifúrni magát. Amikor pedig kivesszük vagy étel adásnál kinyitjuk a ketrec ajtót ki akar jönni de vissza nem akar.

2019. okt. 9. 21:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem attól is függ, milyen karakter. Én Németországból rendeltem egy 85x55x70-es ketrecet, és abban tartottam hörcsögöt, az első szerintem szerette. Ha kivettem, bújt hozzám, nem akart elszökni. A második viszont állandóan rágta, mint az őrült. Ugyanolyan ellátást, szeretetet kapott a két állat, egyszerűen más egyéniségek voltak.
2019. dec. 7. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!