Van egy kis aranyhörcsögöm de szegény ránézésre nagyon szenved pedig jól van ellátva! Mit tudnánk szegénnyel kezdeni? Engedjük szabadon? Vagy vigyük vissza az állatkereskedésbe?
Figyelt kérdés
A hörcsög rendszeresen kap rendes ételt, vizet, almot és a ketrece is elég nagy, még járatok is vannak hozzáépítve de ennek ellenére minden nap megpróbál onnét kiszökni. Rágja a rácsokat és folyton próbálja köztük kifúrni magát. Amikor pedig kivesszük vagy étel adásnál kinyitjuk a ketrec ajtót ki akar jönni de vissza nem akar.2019. okt. 9. 21:53
11/11 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, milyen karakter. Én Németországból rendeltem egy 85x55x70-es ketrecet, és abban tartottam hörcsögöt, az első szerintem szerette. Ha kivettem, bújt hozzám, nem akart elszökni. A második viszont állandóan rágta, mint az őrült. Ugyanolyan ellátást, szeretetet kapott a két állat, egyszerűen más egyéniségek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!