Meghalt a hörcsögünk éjjel a szülésbe. Fiam nyaral, mondjam meg neki, vagy vegyek helyette másikat és ne szóljak?
Sajnos csak a lányok jönnek ki egymással, a fiuk nem. Egy lány és egy fiu aránylag jól elvan, bár voltam viták köztük nálam a fiu bántotta a lányt, amig még nem tudtam h külön nemüek.(két lányt kértem, de az egyik fiu lett :S)
Szerencsére észrevettem, hogy mászik a lányra és azóta külön vannak csak felügyelet mellett engedem őket össze. Testvérek, a szivem szakadt meg amikor el kellett őket választani mert láttam,hogy kötődnek egymáshoz de nem szeretnék testvér pártól kölyköket ugyhogy muszáj volt.
A dzsungáriai hörcsög magányos, territoriális állat! Eredeti élőhelyén is magányosan él, és együtt tartás nál gyakran fordulnak elő elég durva "balesetek". Az egér/patkány pl társas állat, eredeti környezetében is kolóniákban él. DE A HÖRCSÖG NEM! Arról nem is beszélve, hogy borzasztó felelőtlen ek vagytok, hogy szaporítjátok őket....
Nem csak a ti hibátok, a "tenyésztőé" is, de hatalmas felelőtlenség.
Látom, hogy régi a kérdés, de muszáj leírni, mert nem lehet eleget hangsúlyozni az ilyen félrevezetések miatt: a dzsungáriai magányosan élő állat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!