Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Meghalt a hörcsögünk éjjel a...

Meghalt a hörcsögünk éjjel a szülésbe. Fiam nyaral, mondjam meg neki, vagy vegyek helyette másikat és ne szóljak?

Figyelt kérdés
Ötödik ellése volt a Zsuzsikának, sajnos belehalt:( nem tudom mi történhetett eddig sosem volt baj a szülések alatt sem utána..nagyon pihegett már este, egész éjjel figyeltem..legyeztem legyezővel ,mert láttam a melegtől is nagyon ki volt készülve..de sajnos hajnalban meghalt..a nyolc éves kisfiamé a höri ..ő épp nyaral..mondjam meg neki,és temessük el olyan helyre ahol majd meg tudja látogatni.. vagy vegyünk egy másik hörcsögöt és hátha nem veszi észre? Vagy mi a megoldás? Maradjon egyedül a fiú hörcsög..vagy?? Segítsetek, olyan nehéz a döntés...
2010. júl. 16. 09:07
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
17.35-nek üzenném, hogy először két fiút vettünk..de marták egymást nem fértek meg együtt így visszavittük az egyiket és a tenyésztő tanácsára lányt vittünk párjául..és egyből szerelembe estek, soha nem civakodtak..amikor Zsuzsi fialt mindig olyan kis oltalmazóan vigyázott rájuk a kis ház előtt..nagyon kiegyensúlyozott volt mind a kettő..igen ..elkövettük a hibát..amit nem tudtam mert a tenyésztő nem mondta, hogy néha el kell őket választani ,hogy ne szüljön szegény annyit..sajnálom de tanultunk belőle..viszont mindenképpen veszünk neki párt..
2010. júl. 16. 21:46
 22/26 A kérdező kommentje:
10. 13-nak üzenném, hogy igen..nem lehet őket átverni,jó a történet és aranyos:)
2010. júl. 16. 21:47
 23/26 A kérdező kommentje:
15.12-nek azt üzenném, hogy nem vettem ki egyből a hörit mert éjjel halt meg ..hagytam..több okból is ..főleg mert a párja nem engedte egy ideig, hogy hozzányúljak..igen..én is azt hiszem így legalább kicsit meggyászolta..
2010. júl. 16. 21:49
 24/26 anonim ***** válasza:
És amúgy most a fiú höri még szomorú? Örülök azért,hogy nem marad pár nélkül és vesztek neki egy leányzót...,sztem ugrálni fog römében:)
2010. júl. 16. 23:45
 25/26 anonim ***** válasza:

Sajnos csak a lányok jönnek ki egymással, a fiuk nem. Egy lány és egy fiu aránylag jól elvan, bár voltam viták köztük nálam a fiu bántotta a lányt, amig még nem tudtam h külön nemüek.(két lányt kértem, de az egyik fiu lett :S)

Szerencsére észrevettem, hogy mászik a lányra és azóta külön vannak csak felügyelet mellett engedem őket össze. Testvérek, a szivem szakadt meg amikor el kellett őket választani mert láttam,hogy kötődnek egymáshoz de nem szeretnék testvér pártól kölyköket ugyhogy muszáj volt.

2010. júl. 17. 19:22
 26/26 anonim ***** válasza:

A dzsungáriai hörcsög magányos, territoriális állat! Eredeti élőhelyén is magányosan él, és együtt tartás nál gyakran fordulnak elő elég durva "balesetek". Az egér/patkány pl társas állat, eredeti környezetében is kolóniákban él. DE A HÖRCSÖG NEM! Arról nem is beszélve, hogy borzasztó felelőtlen ek vagytok, hogy szaporítjátok őket....

Nem csak a ti hibátok, a "tenyésztőé" is, de hatalmas felelőtlenség.

Látom, hogy régi a kérdés, de muszáj leírni, mert nem lehet eleget hangsúlyozni az ilyen félrevezetések miatt: a dzsungáriai magányosan élő állat!

2020. jan. 22. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!