Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Segíts_ééég. Bogáár de honnan?...

Segíts_ééég. Bogáár de honnan? A hörcsög forgácsából? Lenttöbbi. *

Figyelt kérdés
először a hörcsög akváriumába találtam egy csótányszerű bogarat.. de nemvolt hosszú csápja... most meg a szekrényen volt egy ugyan olyan bogár.!! honnan jön?? az lehet hogy az ablakon mászik be??? vagy inkább a hörcsög forgácsából?? mert az akváriumba nem tud bemászni magától a bogár.. vagy tévedek? segítsetek honnan jöhet?? hogy irtsam ki?? mit csináljak??? nem bírom a bogarakat..!!!! segítséég!
2010. júl. 16. 00:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult.. fújd be az ablakodat Morteinnel körbe.. takarítsd ki a hörcsögödet.. akváruimot is.. új alom.. stb. és ennyi...
2010. júl. 16. 00:28
 2/11 anonim ***** válasza:
takarítsd a hörcsögödet 2-3 naponta ilyen rohadt melegben, aztán nem lesznek bogarak
2010. júl. 16. 00:37
 3/11 A kérdező kommentje:
takarítom.. minden másnap.. de akkor miatta van?? miatta jönnek a bogarak?? nemlehet hogy a forgácsba van??? egyébként fekete a bogár.. hosszúkás..nincs csápja és ennyi.. milyen bogár lehet ez? valaki segítsen már..köszönöm az eddigi válaszoakt is.(:
2010. júl. 16. 00:46
 4/11 anonim ***** válasza:
2forgácsban van"? mielőtt berakod neki nézd meg xD.. igen am sztem a hörcsögödtől van! dee lehet csak az ablakon mászik be.. mind1 az honnan van lényeg h ott van
2010. júl. 16. 00:51
 5/11 A kérdező kommentje:
micsináljak a hörcsöggel??? kb 2hete van hörcsögöm megint.. eddig sose volt bogaras a hörcsög.. nem értem.. már a forgácsot kiraktam a teraszra.. én nem alszok a szobámba.. mert gusztustalannak tartom a bugarakat.. aludni se fogok tudni.. :S
2010. júl. 16. 00:53
 6/11 anonim ***** válasza:
nem a hörcsögtől van, hanem a meleg + a még melegebb a bomló pisitől---na ezt imádják a bogarak szaporodási helynek
2010. júl. 16. 00:55
 7/11 A kérdező kommentje:
jaaj nemáár komolyan? akkor folyamatosan szedjem ki a pisijét a hörinek?? akkor jobb lesz??
2010. júl. 16. 00:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Attol függ hogy hol laksz!

Ismerősöm Panelházban lakott ő nála is volt csótány!

(Nincs állata)

2010. júl. 16. 07:27
 9/11 A kérdező kommentje:
de nálunk eddig egy csótány se volt!! ezért nem értem.. panelbe lakok!
2010. júl. 16. 10:13
 10/11 anonim ***** válasza:

2 naponta takarits, mert a bomló salakanyag és a forgács együtt kiváló mindenféle rovarnak szaporodáshoz.

A minap én is találtam férgeket a pisis sarokban, néha meg kukacokat a legyek jóvoltából. Domestossal ki szoktam súrolni az egész ketrecet(v.terráriumot)

2010. júl. 16. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!