Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy szeliditsem meg?

Hogy szeliditsem meg?

Figyelt kérdés
Ma vettem egy kis vadászgörényt.Nem merek benyúlni hozzá mert egy kicsit vadacska ,de olyan édi !!Mit tegyek hogy megszelidüljön?Pl most egy zoknival birkozik kegyetlenül a drágám harabdálja stb ezt tenné a kezemmel is?Segitsetek!
2010. júl. 15. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az elso egy heten ne csinalj semmit, csak etesd. Abba a kezbe hulye lenne beleharapni, amelyik a kajat adja. Aztan ha ezt mar megszokta, elkezdheted simogatni a ketreceben, aztan egy ido utan ki is veheted es igy tovabb. Most meg hulyeseg lenne kivenni, "babusgatni" csak megijesztened vele.
2010. júl. 15. 23:37
 2/8 anonim ***** válasza:
ha nem nyúlsz be hozzá, akkor nem is fog megszelídülni. az első görényemet úgy vettem, hogy már több gazdája volt, pedig csak 3 hónapos múlt el, de senkinél sem szelídült meg. Nekem két hetembe telt, addig harapott, de így is folyamatosan próbáltam vele lenni. Most vettem neki egy játszó társat, ő harapott 2-3 napig, és most már nyalogat. Ha harap rázd meg a fejét, de ne örült módon, vagy nálam még bevált, hogy megpöcköltem az orrát, vagy beleharaptam a fülébe. Ha még esetleg kérdésed van írj.
2010. júl. 16. 00:08
 3/8 anonim ***** válasza:

én ugyanazt tudnám mondani, amit az első válaszoló.

én biztos nem harapnám meg a szőrős kis fülét

2010. júl. 16. 00:40
 4/8 anonim ***** válasza:
hát kinek mi... de ez nem kutya hanem görény, nála nincs falkavezérség, hogy akitől kapja a kaját azt nem harapja.. ő le se szarja ezt :)
2010. júl. 16. 11:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Kb 8 hetes és nagyon huncut.JÓ ötlet e hogy kesztyüvel kezdjem szeredgetni?Szeliditeni?
2010. júl. 16. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen kezdd el még ma, mi itt rontottuk el a nyuszit, hagytuk hagy szokja meg a helyét, és így egy kissé magának való lett. A kesztyű jó ötlet, hajrá!
2010. júl. 16. 18:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!00:08 örülök hogy tapasztalt göri tartó is jelentkezett:)még ha irnál róluk egy keveset :) megköszönném!!
2010. júl. 16. 22:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Ha majd "egyszer" megszelidül azután nemfog majd megharapni???
2010. júl. 16. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!