Akinek van Kopasz tengeri malaca az kéremszépen írjon ide! Lenne jó pár kérdésem?
Figyelt kérdés
Akinek van kopasz malackája az légyszí írjon ide!! lenne néhány kérdésem2010. júl. 15. 19:56
1/8 Zsirember válasza:
Nekem van! igaz hogy csak 3 hete.Miben segíthetek?
2/8 anonim válasza:
nekem kopasz macskám van :D
de miért nem teszed fel kapásból a kérdéseket?
3/8 A kérdező kommentje:
Szia!
Elsőnek azt szeretném megkérdezni hogy neked 1 héten mennyibe kerül a tartása összesen? (etetés, alom, stb)..
2010. júl. 15. 20:12
4/8 A kérdező kommentje:
És mennyire érzékeny a bőre? Szóval fellehet venni kézbe?
2010. júl. 15. 20:14
5/8 Zsirember válasza:
500 ft-ért vettem tengerimalac kaját 1 kg-os.Ez sokáig kitart.Széna mindig legyen neki,ezt házilag oldom meg.Sok zöldségmaradék a konyháról,friss fű,ivóvíz.Kb ennyi.Faforgács 300 Ft egy zacskóval,de jó a szalma is.Kb 3-4 naponta cserélem az almot.Kézbe lehet venni nyugodtan.Óvatosabban kell simogatni,mint szőrös társait.Érdekes tapintása van,mintha borostás lenne.
6/8 anonim válasza:
nézz utána tenyésztő oldalán, hogy mivel lehet etetni...
7/8 anonim válasza:
nekem volt régebben:)
arra kell vigyázni, h ne fázzon meg.mert fázós.:D
amúgy én kivettem.az előszobába kicsit le is tettem a járólapra:Dnagyon élvezte bár kicsit új volt neki.
az biztos h elég sokszor végzi a dolgát..:/
pl amikor kivettem 10perc alatt 8x odacsináltxd
8/8 anonim válasza:
Nekem sajnos csak volt!
Lehet fogdosni, de ritkán, mert a bőrére rátapadnak az alom szemcséi, amik szabad szemmel nem is láthatók, de ha fogdosod, akkor ezek könnyen felsértik a bőrét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!