Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Egér a házban?! HELP!

Egér a házban?! HELP!

Figyelt kérdés
Több mint egy hetet távol voltam, és mikor hazaérten találtam egérlyukat és ürüléket. A lyukat egyből begipszeltem, feltakarítottam a kakit, azóta nem is volt a helyiségben. Viszont az egyik szobában ahol dobozok vannak elég sok ürüléket találtam. És még 1-2 másik helyiségben is. A majdnem 2 hét alatt eléggé körbejárhatták a házat, viszont az a fura hogy nincs egérszag és nem is láttam egyet sem még a szemem sarkából sem. Kérdésem: A lyuk megszüntetésével eltűnt az egér vagy ennyire jól megbújik, hogy sem én sem a bent lévő kutya és macska sem érzékeli? :(

2019. szept. 28. 14:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
egérragasztó,macska és amstaff ! a ragasztó a polc,szekrény mögé,3 hete van macskánk-róla eddig semmi extrát nem tudok mondani- és zeusz az amstaff... többször fogott sikeresen egeret. látni kellene milyen agilis munka közben.
2019. szept. 28. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!