Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Melyik kisállatot vegyem neki?

Melyik kisállatot vegyem neki?

Figyelt kérdés
2 lányom van 2 éve kaptak 1 szibériai csíkos mókust de csak a nagyobbik lányomé gyakorlatilag.A kisebbik 10 éves és szeretne egy simogatható kisállatot.Kutyát,Macskát,Hüllőket,Halakat,Vadászgörényt,Csincsillát,Nyulat,Degut nem szeretne.Nekem meg már semmi ötletem nincs segítsetek.Játszásra napi 2-4 óra lenne de egész nap simogatnánk a kisállatot hisz a nappaliban lenne a helye.Csak 1 kisállatot kaphat és lehetőleg ne legyen harapós.
2010. júl. 14. 11:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
plüsskutyát, majd, ha kitalálja, mit szeretne, akkor térjetek vissza rá
2010. júl. 14. 12:02
 12/32 anonim ***** válasza:

Hörcsög,egér,patkány,tengerimalac.Igaz az egér és a hörcsög nem annyira simogatható,mint a patkány meg a tengerimalac,mert folyton el akarnak szaladni:)Szóval a tengerimalacot vagy a patkányt javaslom.Nekem apum nem engedi sem a vadászgörényt,sem a csincsillát,pedig mit nem adnék,ha lehetne ilyenem...de most van 2 kutyám meg egy teknősöm,a nővéremnek meg 2 hörije,szóval meg tudom érteni apumat...:)

A lényeg,hogy a lányod pont azokat az állatokat nem szeretné,amivel igazán lehetne játszani,meg simogatni:)

2010. júl. 14. 12:03
 13/32 anonim ***** válasza:

12:03 vagyok.

Azt írtad,hogy irtózik a hüllőktől.Én is ilyen vagyok,kivéve a teknősökkel!Teknőst sem szeretne?Nagyon aranyos állatok...:)

2010. júl. 14. 12:05
 14/32 anonim ***** válasza:
Ha sokat foglalkoztok a tengerimalaccal, lehet egyedül tartani. Nekem volt olyan malackám, aki nem is viselte el a másik malac társaságát.
2010. júl. 14. 12:08
 15/32 anonim ***** válasza:

A tengerimalac nagyon jó választás lenne, szelíd, sosem harap, csak félős, azonban kézhez lehet szoktatni :) viszont egyedül magányos, mindenképpen minimum 2-t kell tartani, hogy boldog legyen.

Jó választás lehet még a höri is, kisebb helyen elfér, és jól elvan egyedül is.

2010. júl. 14. 12:09
 16/32 anonim ***** válasza:
Nekem is 1 tengerimalacka jobban érezte magát, mint 2.
2010. júl. 14. 12:11
 17/32 A kérdező kommentje:
A férjem a Vadászgörény ellen van mivel az szerinte büdös a Csincsilla az nekem kiskoromba volt és mindent összerágott Nyulak azok akik miatt a nagyobbik lányomnak a lábán még mindig ott van az a folt amit egy nyúl csinált mikor megrúgta.A tengerimalac mindenkinek megfelelne és foglalkozni meg tudnánk vele.
2010. júl. 14. 12:11
 18/32 anonim ***** válasza:
Most olvasom, mit írtál a malacról. Természetesen tarthatod egyedül, csak épp nem lesz boldog. Hiába foglalkoztok vele sokat, soha nem tudjátok pótolni egy fajtárs közelségét. Miért olyan nagy katasztrófa az, ha megengedsz mégegyet? :)
2010. júl. 14. 12:12
 19/32 anonim ***** válasza:
Nekem tengerimalacom van. Nagyon aranyos, és kedves állat, csak foglalkozni kell vele.
2010. júl. 14. 12:13
 20/32 A kérdező kommentje:
Azért nem engedek 2 mert ismerem a lányom és ő 2 állattal nem bír el.Az egyiket kiválasztaná az lenne a kedvenc akit imád de a másik meg hanyagolva lenne másrészt meg én se érek rá 2 vel foglalkozni
2010. júl. 14. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!