Miért van fent este a tangarimalacom?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem éjszakai állat de este mindig hallom hogy mászkál és zajong a ketrecben. Persze nekem nem gond de mióta hozzám került olyan nap nem volt hogy ne hallottam volna azt hogy fent van. :)2019. aug. 25. 04:38
2/4 anonim válasza:
A tengerimalac alvási ciklusa sokkal rövidebb, mint az emberé. Nem éjszakai állat, mert nem aktívabb éjjel, mint nappal. Mindkét napszakban vannak aktív és passzív időszakai. Nem alszik éjjel 8 órát, ahogy mi, hanem sokszor felkel, eszik, iszik, sétálgat. Nappal sincs egész nap ébren.
3/4 anonim válasza:
Szia! Mekkora a ketrec és hány malackád van? Ezt is fontos lenne tudni :) illetve, hogy mivel/mikor eteted?
4/4 anonim válasza:
Mielőtt lefekszel 2 órával előtte adj neki enni. Kb azonos időben mindig. Az én malackáim így csendben 'elalszanak' mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!