A nyúlnak mi szüksége van a farkára? (nem félre érteni)
Figyelt kérdés
Értem h pl a mokusnak egyensúlyozni, vagy a kutyának csóválni, de a nyuszin nem jöttem rá, h miért. Jó az neki valamire vagy csak van? Alig is látszik, kicsi is.2019. aug. 10. 16:07
1/8 anonim válasza:
lehet régen a fákon éltek, kellett hozzá az egyensúlyozáshoz, mint a macskáknak, mókusnak, majomnak, de lejött a földre és elkorcsosult, mert a földön nem kell neki.
2/8 anonim válasza:
Például egymásnak jelzőszerkezet. Idézet: "A nyúlkommunikációban játszik szerepet, például az udvarló baknyúl billegeti."
3/8 anonim válasza:
Van amelyik nyúl használja, van amelyik nem.
4/8 anonim válasza:
Test beszédre is használják. Felcsapják ha idegesek.
5/8 anonim válasza:
Tudom, hogy már egy hónapos a kérdés, de azért válaszolok.:)
A nyúl farkának az alja (legalábbis a vadonban) fehér, ugye ahogy írták elöttem a nyuszi felcsapja a farkát, így a többi nyuszi meglátja a fehér részt, és így tudják, hogy veszély közeledik, így jeleznek egymásnak a vadonban.
6/8 anonim válasza:
És amelyik nyuszi állandóan felcsapott farokkal jár? Na azzal mivan?
8/8 anonim válasza:
Akkor elég sok nyuszi elromlott.
Vannak egyedek amelyikek alapjáraton magasabban tartják a popijukat menet közben és emiatt a farkincájuk is folyamatosan égnek áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!