A tengerimalacnak van szüksége tápra?
Szeretnék 2 malacot venni.Alapjában egyik állatomnak sem szoktam tápot adni, inkább más formában, természetesebben adom be nekik a fontos tápanyagokat.
Kell a malacnak táp?Ha mindig kap szénát,frissen szedett,számára ehető növényeket, gyógynövényeket, és zöldségeket ,gyümölcsöket(bio). Akkor az nem elég?Feltétenül kell táp is?
Én szoktam néha adni tápot is a tengerimalacaimnak,de ők is inkább szénát,füvet,zöldségeket és gyümölcsöket kapnak.
Ezeken kívül lehet nekik zabot is adni.
Én nyuszis vagyok, de hasonló a két állat táplálása, ha tengerimalacom lenne, rájuk hallgatnék (magyar tengerimalacvédő egyesület)
Közben eltűnt az a komment amire reagáltam a hozzászólásomban.
Utolsó, köszönöm szépen, én is így gondoltam azóta, hogy kapnak majd tápot, csak keveset.
És úgy gondoltam,hogy amikor van lehetőségem friss zöldeket szedni,akkor kevesebb tápot, de télen mondjuk ha a hótól meg a fagytól nem nagyon tudok szedni , akkor kicsit több tápot kapnának.
De próbálom a természetesebb vonalat követni majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!