Kolbász, a 7 hónapos törpehörcsögöm egyre kövérebb?
Figyelt kérdés
Kevesebb Nature tápot kap,több zöldséget,mást nem.Esténként ki van engedve szaladgálni,de akkor is többnyire csak üldögél.Éjjel tekeri a kerekét.Hogyan tudnám rávenni Kolbászt,hogy szaladgáljon többet?Sok játéka van,de állandóan enne a játék helyett is..2019. júl. 24. 18:04
11/19 A kérdező kommentje:
Van szénája,de nem eszegeti..
2019. júl. 24. 18:38
12/19 anonim válasza:
Egzotikus állatorvost hívj fel(ez ingyenes) és ő tud neked tanácsokat adni. Ha megmondod hova valósi vagy vagy melyik nagyobb város van a közeledben, szívesen küldök elérhetőségeket!
Esetleg lépj be a hörcsögimádók nevű facebook csoportba.:)
13/19 anonim válasza:
#5re ne halgass. Ne támogasd az állatkereskedéseket és ne is kérdezz tőlük semmit! Legalizált szaporítás és állatkínzás.
14/19 A kérdező kommentje:
Pesti vagyok,Dr.Pazár Péter nevét hallottam már.Köszönöm mindenkinek,állatkereskedést nem terveztem felhívni,itt legalább szakértők vannak.Köszönöm!!
2019. júl. 24. 18:44
15/19 anonim válasza:
Adj kevesebb kaját Kolbásznak!
Jajj istenem ez olyan cuki név. Kolbász!
16/19 anonim válasza:
11: Azt nem enni szokták.
Hanem a széna nagy, nem fér be a terráriumba, és akkor nyújtózkodnak, hogy elérjék, szétdarabolják, letapossák, plusz építenek belőle fészket.
A legintenzívebb testmozgás egy hörcsögnek.
17/19 anonim válasza:
A név kötelez, akkora lesz, mint egy jó darab kolbász. Nevezd át, hátha lefogy.
18/19 anonim válasza:
35-55gramm az atlag, de vannak nagyobb horik is. Viszont ha daginak látod(es valoszinuleg igazad is van), akkor mindenképp adj neki kevesebb tapot.:)
19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! ! Kolbász már ( csak ) 60 gramm,sikeres a fogyókúra!
2019. júl. 26. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!