Hogy tudnám elüldözni a kecskebékákat a kertitavamból?
Megeszik a szúnyogot/legyet, ezáltal hasznosak. Képzeld, ha nem létezne béka és jópár rovarevő madár, akkor mennyi ilyen féreg lenne, ami csíp v vért szív v mind2...
Meg tök szépek a kecskebékák, azzal a zöldes alapon csíkos színükkel... Nálam meg a madarak csapnak zajt az ablak alt, plusz van két nimfapapagájom, és mégis megszoktam, te is szokd meg a békák brekegését. Sőt, nálunk az árokba is sok a kecskebéka. Egész hajnalba "brekekekekekekeke-brekekekekekekeke", ráadásul nyitott ablaknál, és mégis megszoktam.
Bántani meg tilos bármilyen hüllőt-kétéltűt, mivel Magyarországon szigorúan védettek; és mint fentebb írtam, ha kihalnának ill nem léteznének, jó sok bogár-rovar keserítené meg az életünk, és még így is sok a szúnyog.
Ja és a békáidat is zavarja biztosan, h kertészkedsz meg pakolsz stb., mégse esnek neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!