Normális ha valaki hüllőt tart háziállatnak?
Ijajajj. 18 éves hobbi hüllő és állattartó vagyok.. Madaraim azért vannak, mert aranyosak, megnevettetnek és okosabbak, mint a gyakorikérdések 70százaléka.
Halaim azért mert érdekes megfigyelni a vízalatti világot.
Hüllőim és pókjaim pedig mert szerintem szépek a mintáik, színeik, érdekesek az ösztöneik, szokásaik. Érdekes megfigyelni, hogy hogy reagálnak a kisebb nagyobb változásokra, és ha az ember megismeri őket rájöhet, hogy a legtöbb szörnyen mérgező madárpók, ami a szomszéd gyerekeit reggelizi jobb szeret egy kő alatt meglapulni és várni a kaját. Nem érzem magam betegnek, ugyan úgy van szociális életem, dolgozok és tanulok.. Az egzotikus álattartás csak egy hobbi, amit kikapcsolódásképp csinál az ember. Ha neked ez szúrja a szemed a te bajod. És ezt kapd ki, biológusnak készülök, azután igen is szeretném letenni a veszélyes álattartási engedélyt és velük foglalkozni akár 0-24-ben, mert engem ez érdekel. Nem értem mi a kérdés értelme egyáltalán.
Hogy vannak-e érzéseik már más téma, én azt vallom, hogy valamilyen szinten és esetleg más formában igen.
Kérdező, a szüleid normálisak hogy téged tartanak? :)
Egy hüllővel jobban jártak volna, értelmesebbek nálad.
troll kérdés.
de amúgy kérdező, nem tűnt fel hogy rajtad kívül kb másfél ember ért veled egyet és lehet nem velünk, hüllőtartókkal van a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!