Normális ha valaki hüllőt tart háziállatnak?
Kedves kérdező. Az, hogy nem tudsz kiírni egy kérdést rendesen az miért az én hibám?
"Szerintetek normális, hogy néhány ember gyíkot, kígyót vagy más ehhez hasonló állatot tart, mint "házi kedvenc"??"
Olvasd már el saját kérdésedet könyörgöm!
Sehol nem írtad, hogy te csak és kizárólag a mérges kígyóra gondolsz. Az oké, hogy példának felhoztál egy anakondát. De magát a kérdést már nem így fogalmaztad meg, hanem általanosságba véve a hüllőkről kérdeztél.
De oké, leszek én a fogyatékos, ha te ettől jobban érzed magad. :D
Meg mint előttem írták, ha kutyát tartsz, az is meg haraphat, ha macskát, az is. Ha lovat az meg felrúg, ha bikát, az meg felöklel...szóval teljesen mindegy mit tartsz, nagyon sok állat tud kárt tenni benned ha arról van szó. Akkor senki ne tartson semmit?!
Utolsonal a pont ! Te tetted fel hulyen a kerdest es ha nem ertunk veled egyet akkor kombinalsz.
Visszaterve magamhoz, nekunk evekig volt kecskenk es disznonk mert faluhelyen nottem fel, es a kecske odajott nyalogatutt bujt hozzam de volt bizony mikor gondolt egyet es a nagy hegyes szarvaval nekem szaladt csak ugy, volt hogy az unokatesomat a diszno meglokte es elesett, a pulyka is kepes neked menni.. Szoval akkor mar senki ne tartson se haszon allatot se hazi allatot ugye? Ennyi erovel, attol mert a hullok extrem allatok attol meg allatok akiket lehet gondozni. Mindenkinek mindenben mas az izlese de valaki ezt nem tudja toleralni,peldaul te kerdezo..
Szerintem sem épp eszű, aki hüllőt, pókot, vagy más egyéb undorító állatot tart házikedvencnek! Azok az emberek, akik szerint ez normális és erővel tartják őket azok tényleg megérdemlik, hogy megmarják vagy bármi mást tegyenek velük ezek a csúszómászó, sunyi állatok. Van egy ismerősöm akinek van egy kígyója és láttam, hogy a kis "ártatlan" kígyója tekeredett a nyakára lassan lassan,úgy kellett az ismerősömnek nagy nehezen leszednie magáról,mert az már szorította. És a karja tele volt sebekkel, mert a kígyója mindig harapdálja. Úgyhogy akárki akármit mond, szerintem nem háziállatnak valók. Egyetértek a kérdezővel: aki tart az biztosan nem 100-as!
Teljesen egyetértek a #21es válaszolóval. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!