Felénk is van rendesen. De ha ezek egyszer megnőnek........remélem a szúnyogot, legyet eszik is!!!!!!!!!!
2010. jún. 28. 23:33
13/26 anonim válasza:
itt vas megyében vannak nagy békák is :S nagyon szar minden ajtót e kell csukni ami egyébként nyitva lenne, mert bejönnek este. a kicsikkel nincs semmi bajom, azokat felkapom és kiviszem, de egy nagyot egyikünk se fogna emg szivesen. meg hát a varangyot nem is jó ötlet. szerintem nem kell bemutatnom :D
ja meg nem tudok úgy végigmenni estea betonon, hogy ne ugrálna legalább 10 a lábam előtt :D a macskám meg mindig levadássza őket :S
de mit ne mondjak átkapcsolhatnának már szúnyogzabáló fokozatra :D:Dnem ártana...
2010. jún. 28. 23:36
14/26 anonim válasza:
Nálunk a Hajdúságban szintén sok a béka. Van a kertünkben + a ház előtt legalább 80. És ez nem vicc. De legalább lesz mit enni a gólyáknak:)
2010. jún. 28. 23:36
15/26 anonim válasza:
Jah... Hulye kisbekak a uttesten tancolnak, hulye macskaim meg ott vadasznak rajuk. En meg hulyet kapok az aggodastol. -_-!
2010. jún. 28. 23:40
16/26 anonim válasza:
"mit ne mondjak átkapcsolhatnának már szúnyogzabáló fokozatra "
Mem kell átkapcsolniok mindíg rovart esznek amit csak érnek.Egy varangy egy éjszaka 2-300 szúnyogot is megehet.
2010. jún. 28. 23:40
17/26 anonim válasza:
23:36os vagyok
23:40. hát itt nem igen látszik, hogy annyit megnnének :) szürkületkor már ki sem merek menni, annyi szunyi van :S
2010. jún. 28. 23:45
18/26 anonim válasza:
mutatták a hírekbe hogy felkapta a szél őket és el vannak szabadulva és mindenhol ugrálnak :D
2010. jún. 29. 07:44
19/26 A kérdező kommentje:
Én szerencsi vagyok :D (Borsod megye) a közelünkben nem nagyon van víz, max esővíz :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!