Másnál is sok a kis béka?
Figyelt kérdés
Nálunk tele van a fű kis békákkal. Az éven egy nagy békát se láttam. Nagyon picik és aranyosak :D
Másnál is vannak sokan?
2010. jún. 28. 22:56
1/26 anonim válasza:
békák!!! hol laksz? tapolcán is sok a tó mellett, és télleg nagyon arik! :)
2/26 anonim válasza:
igen! mi is legalább 7 kicsit találtunk a medencében (sajnos páran el is pusztultak :( ) de tényleg nagyon édesek!
3/26 anonim válasza:
dejóó:)
kiskoromban rengeteg béka volt a kertben, tesómmal vödörbe gyűjtőttük őket.:) de aztán elfogytak, már szinte egyet se látni. pedig olyan cukik.:) jó lenne, ha most visszatérnének a vizes időben. bár én még nem nagyon láttam idén. lehet csak ott keltek ki nálatok.
4/26 anonim válasza:
Mi Körös melletti városban lakunk és teli van békákkal az út. nemegyszer eltaknyoltam bicóval, miközben őket kerülgettem, hogy ne nyomjam szét őket..
5/26 anonim válasza:
Nálunk is rengeteg van három nap alatt vagy 50-et láttam.
6/26 anonim válasza:
hát igen van belőlük rendesen!!!!!Kicsi,,,,,, nagy!!!!!
én nem rejongok értük!!!!
7/26 anonim válasza:
Békésmegyében is sok a kicsi békuc, ugrálnak össze-vissza, arik
8/26 anonim válasza:
Itt is rengeteg van, sajnos sokan az útra merészkednek, és elütik őket. Az utak így tele vannak kilapított békácskákkal:( Pedig nagyon édesek, sajnálom azokat, akik meghaltam:/
9/26 anonim válasza:
Itt, Jászberény környékén is annyi van... főleg Jákóhalmánál, Dózsánál, meg ahol a nagy vizek vannak :D Én mindig összefogdosom őket kis üvegbe :D
10/26 anonim válasza:
Amerre futni járok GYMS- ban, ott annyi van ilyen erdős részen, hogy nem lehet úgy lépni, hogy ne taposs össze párat :-( Ott hemzsegnek, de tényleg. Picik, kb. másfél centisek lehetnek és aranyosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!