Szakállas agámám elég kis helyen van nagy probléma lehet ebből?
Figyelt kérdés
30X60 cm es helyen van.De amikor megvettük még nem tudtuk,hogy ennek a tuplájára van szüksége.és elég vad ami erre a fajtára nem jellemző.Tudok ellene valamit tenni?2010. jún. 20. 17:38
2/9 A kérdező kommentje:
ebben a cikkben nem találtam választ a kérdésemre,hogy mi a következményei
2010. jún. 25. 14:43
3/9 anonim válasza:
Igen, pl. vehetsz neki nagyobb terráriumot, meg kiengedheted a lakásba néha, és barátkozhatsz vele.
A kiengedés persze nem helyettesíti a nagyobb terrát.
4/9 anonim válasza:
99%-ék, hogy a kis terráriumtól vad. Én tenyésztem őket és a sok év alatt egyszer se találkoztam vad szakival. Szerintem nagyon sürgősen szerezzél be egy nagyobb terráriumot!!!!!!!!!!!!
5/9 anonim válasza:
am valakinek van kéknyelvu gyikja?? mert nekem kéne egy és nem tudom merre szerezhetném be mármint meik város kornyékén
Válasz:egyértelmu hogy a kisebb terrárium miatt.
6/9 anonim válasza:
Utolsónak: ha kérdésed van ne itt kérdezd! Amúgy ekkora terráriumban, hogy lehet szakállas agámát tartani? Ez még egy gekkónak is kicsi. Pedig annak igazán nincs nagy területigénye. Azonnal cseréld le, különben még agresszívabb lesz és nem fog enni, majd elpusztul. Pár napja leégett a házunk felső szintje, ahol az agámánk is lakott, de szerencsére őhozzá nem ért el a tűz. Lehoztuk, hogy ne legyen füstmérgezése (plusz még áramtalanítottunk is, így nem működtek a melegítői sem) és betettük egy hasonló méretű dobozba (még talán nagyobb is volt, mint a terráriumod) és egyből vadabb és kedvetlenebb lett, pedig a melegítőlámpáit is lehoztuk. Jelenleg is ebben van, amíg a probléma meg nem oldódik, de a terráriuma sajnos túl nagy, hogy lehozzuk. Ha nincs pénzed nagyobb terráriumot venni, akkor add el az állatot, hogy ne szenvedjen és ha mindenképp akarsz helyette valamit, akkor egy leopárdgekkót tehetsz a helyére. Amúgy (nem reklámozni akarok) a vaterán találsz olcsón nagy terráriumot.
7/9 anonim válasza:
Az utolsó kérdezőnek a válaszom pedig: igen van az állatkereskedésekben. Szinte mindegyikbe találni kéknyelvűket. Nem tudom mért nem mész be oda.
8/9 anonim válasza:
Amúgy mekkora az agámád? Az enyém 40 centis.
9/9 anonim válasza:
Vegyél vagy szerkessz össze neki nagyobb helyet. Amúgy az enyém is 40 centis! Imádom, 3 éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!