S. O. S. Mi a teendő a kikelt kis gekkókkal?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja vártam,hogy kikeljenek a kis leopárdgekkók a tojásból,és ma kikeltek.Egy műanyagdobozban keltettem őket a terráriumban.Át kell őket helyezni más helyre,vagy amíg kicsit,jó ez nekik? Hány fokot kell nekik biztosítani? Annyit mint a nagyoknak? Mivel etessem őket,és mikor fognak elkezdeni enni?2010. jún. 20. 16:48
1/2 anonim válasza:
Az egészen fiatal állatokat kétnaponta etessük, mely akár csipeszről is történhet. Ennek előnye, hogy mindig tisztában lehetünk vele, mennyit evett kedvencünk, mert a tartósan rossz étvágy esetleges betegségre hívhatja fel figyelmünket. Az étlapjukon tücsök, sáska, csótány, gyászbogárlárva, rózsabogárlárva szerepelhet, de időnként lisztkukacot és viaszmoly hernyót is be lehet iktatni az étrendbe a változatosság kedvéért.
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!