Tüszog néha a varánuszom mi a teendő?
Figyelt kérdés
.2010. dec. 13. 07:01
2/7 gfero válasza:
kel adni nekik folyamatosan táplálékkiegészítőket ,vitaminokat és minőségi élő eledelt kel neki adni .ha komoly a tüsszögés nem ártana elvinni egy állatorvoshoz
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!továbbá,meg szeretném kérdezni,hogy hogyan szerezhetnék be engedélyt a varánuszomra?talán cites11-es kell?ha igen,mégis hol szerezhetném be?sajnos azt nem tudtam meg,sehol nem írnak arról,csak azt,hogy szükséges stb....minél elöbb be szeretném szerezni!elöre is köszönöm a megértésüket.
2010. dec. 18. 14:57
4/7 Várhelyi Sándor válasza:
bocs de passz . nekem nincs csak egy hörcsögöm.
5/7 anonim válasza:
Ezt valami hüllős oldalon kellene fórumon megkérdezni.
Vagy tegyél fel egy ilyen kérdést,mert szerintem itt nem sokan vannak,akik tudják!
Milyen varánuszod van,milyen hosszú,mennyi idős,és kb mennyibe kerül egy kis varáusz?
6/7 A kérdező kommentje:
varanusz ara kb 8000ft-tol folfele en is vettem kb fejetol farka vegeig 15cm volt kopcos varanusz
2010. dec. 29. 06:35
7/7 anonim válasza:
szerintem ez az engedély dolog marhaság, már úgy értem, ha a varánuszodnak biztosítod a megfelelő életkörülményeket, akkor a lelkiismereted tiszta, különben meg senki nem fog razziát tartani, hogy varánuszokat keressen minden lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!