Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Tüszog néha a varánuszom mi a...

Tüszog néha a varánuszom mi a teendő?

Figyelt kérdés
.
2010. dec. 13. 07:01
 1/7 anonim ***** válasza:
vitaminport kap?
2010. dec. 13. 08:29
 2/7 gfero ***** válasza:
100%
kel adni nekik folyamatosan táplálékkiegészítőket ,vitaminokat és minőségi élő eledelt kel neki adni .ha komoly a tüsszögés nem ártana elvinni egy állatorvoshoz
2010. dec. 13. 09:28
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!továbbá,meg szeretném kérdezni,hogy hogyan szerezhetnék be engedélyt a varánuszomra?talán cites11-es kell?ha igen,mégis hol szerezhetném be?sajnos azt nem tudtam meg,sehol nem írnak arról,csak azt,hogy szükséges stb....minél elöbb be szeretném szerezni!elöre is köszönöm a megértésüket.
2010. dec. 18. 14:57
 4/7 Várhelyi Sándor ***** válasza:
bocs de passz . nekem nincs csak egy hörcsögöm.
2010. dec. 19. 13:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezt valami hüllős oldalon kellene fórumon megkérdezni.

Vagy tegyél fel egy ilyen kérdést,mert szerintem itt nem sokan vannak,akik tudják!

Milyen varánuszod van,milyen hosszú,mennyi idős,és kb mennyibe kerül egy kis varáusz?

2010. dec. 28. 13:50
 6/7 A kérdező kommentje:
varanusz ara kb 8000ft-tol folfele en is vettem kb fejetol farka vegeig 15cm volt kopcos varanusz
2010. dec. 29. 06:35
 7/7 anonim válasza:
szerintem ez az engedély dolog marhaság, már úgy értem, ha a varánuszodnak biztosítod a megfelelő életkörülményeket, akkor a lelkiismereted tiszta, különben meg senki nem fog razziát tartani, hogy varánuszokat keressen minden lakásban.
2011. jan. 10. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!