3 napja idegesít esténként egy béka, mit tehetnék, hogy elhallgathassam?
3 napja ugyan azon a helyen, a udvaron a zöldbe Geiger-Müller számláló hangot ad, máshoz nem tudom hasonlítani, mintha aktivitást érezne a számláló, olyan hangja van, hiába csukom be az ablakot nekem elég jó a hallásom ezért meghallom, de lényeg, hogy idegesít most öntöttem le vízzel , akkor felhagyott, most megint elkezdte, nem akarom megölni, legjobb lenne ha megbeszélnénk, adok neki legyeket ha nem pofázik, de hiába beszélek.
Kérdésem nem kamu, csupán viccesen van megfogalmazva, és érdekel a megoldás.
1. vegyél egy gólyát
2. tedd egy vödörbe, aztán vidd el a szomszéd faluba
3. hallgass zenét (pl: https://www.youtube.com/watch?v=8XwxlWEDoww)
4. hívj meg egy francia barátodat vendégségbe, főzz neki gulyáslevest, szállásold el a szobádban, aztán pár nap múlva kérd meg, hogy most ő is csináljon valami különleges vacsorát neked
5. keresd meg a youtubon fekete istván: kele c. hangoskönyvét, és tárt ablaknál, hangosan hallgasd
Esetleg ha pár napig rendszeresen kimész az udvarra, és teszel pár kört? Nem kell sokáig, inkább gyakran.
Ha úgy érzi, hogy az a terület veszélyes, akkor lehet továbbáll.
Ha nem érzed cikinek, vidd magaddal a telefont, amiről gólyakelepelés megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!