Béka a lakásban, megfoghatom?
Először is, szeretném leszögezni, hogy tisztában vagyok a ténnyel, hogy a békák nem hüllők, hanem kétéltűek, de más kategóriába nem éreztem illőnek, így hát ide kerül.
Az a helyzet, hogy 1-2 hetente mindig bejön egy-egy béka a lakásba, csak az előszobába. Semmi bajom nincs velük, sőt, szinte már rajongok értük.
Tudja valaki, hogy az a hiedelem, miszerint ha egy béka lepisil, ott heges lesz a bőr, az mennyire igaz?
Néha olyan helyekre bemásznak, hogy nem tudom őket kitessékelni, a kutya meg finom falatként tekint rájuk, szóval jó lenne olyankor csak megfogni és vissza vinni a kertbe. :)
Simán megfoghatod. A párom a kígyókat fogja meg folyton, aztán büdös lesza keze, de nem tud ellenállni nekik :D Az egyetlen mérgeset ismeri, a többit pedig éppoly simán megfoghatja, mint az összes békát, a veszélyesek nem itt élnek.
Gyerekként az összes varangyot megfogtam, amit megláttam s nem ugrott el (más béka nem volt mifelénk) s biza volt elég sok. A kezem nem heges :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!