Madagaszkári nappali gekkóm lerakott három tojást. Mit csináljak, ha azt akarom, hogy kikeljenek? Tegyem lámpa alá?
Párba vannak? Vagy van 1 gekkod? Ha nincs párja , akkor várhatod a picit..Kell egy hím is ..
Neked semmit nem kell csinálni. Nem tudod mekkora höt ad le a gekko . Ilyenkor képes 1 hétig nem enni.
Arra kell figyelni legyen vitamin és igyon ..
Picit olvass utánna . Mielött kinyirod a tojásokat.
Az egyik nőstény--mire hazaértem aznap a munkából--megpatkolt. Nem tudom, mi baja lett, mitől halt meg, de a másik két madagaszkári nappali gekkómat elvittem EGZOTIKUS ÁLLATOKHOZ ÉRTŐ állatorvoshoz. Azt mondta az orvos, a két gyík egészséges, tökéletesen jó állapotba van. Adott viszont egy speckó fertőtlenítőt, ami a gekkókra NEM ártalmas, viszont--ha esetleg még van valamennyi kisebb baktériumtelep a terráriumba--, a szert a terráriumba permetezve megszüntethető. Kaptunk egy gyógszerport is, amit meg kell etetni a gekkóimmal--mézzel keverve vagy kukacokra adagolva--meg kell etetni; így ha ők is betegek, csak nem látszik rajtuk, mert MÉG ÉLNEK, akkor azok is 100%-osan fertőzésmentessé tehetők ezzel a technikával!
Azóta nincs gebasz, megetettem velük még aznap a port, a "permetezőszezonnak" is vége, egészségesek a gyíkjaim!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!