Gabonasikló alá használható alomként irodai iratmegsemmisítőn "ledarált" csíkokra vágott papírhulladék?
Figyelt kérdés
Egy zsák ilyet kaptam.2018. jan. 21. 08:16
1/2 anonim válasza:
Az egyetlen állat, amiről hallottam évekkel ezelőtt, hogy ilyen alommal kísérleteznek az esetében, az a disznó.
Szerintem az alá is való az ilyesmi legfeljebb.
először is, hogy nézne ki egy kígyós terráriumban? Nem szép, nem természetes, nem lenne a terrárium a lakás dísze így.
Másodszor, ha esetleg etetéskor lenyeli az állat, nem biztos, hogy jót tesz neki.
Harmadszor, ha vizes lesz, akkor összeáll valami kásás izévé.
Szerintem inkább tedd a szelektív papírgyűjtőbe. Nem nagyon való ez kedvtelésből tartott állatok alá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!