Kígyó etetése, dobozban szeretnék etetni de nem töm hogy?
A fagyasztós dolog nem érdekel, ha viccnek szántad, akkor sem.
Azt írod, hogy megfojtja egyből és nem szenved (pedig utálom az egereket), csak sajnálok minden állatot, ha szenved, így megnyugodtam. :) Köszi!
piriiii, köszi neked is! Azért vagyok "kihegyezve" az ilyesmire, mert egyszer vettünk egérragasztót, mert a kazánházból feljött a lakásba, bele is mászott, de annyira visított, kínlódott, a pár éves lányaim sírtak, apjuknak mondtam, vigye valamerre, dobja ki az udvarra, had menjen szerencsétlen, de az a ragasztó olyan erős volt, hogy teljesen belegabalyodott, a férjem próbálta kiszedni belőle, de nem sikerült, leszakadt a farka, és szó szerint kínhalált halt. Most társasházban lakunk, itt is előfordul egér a garázsban, de ragasztót soha többet. Inkább csapja agyon az egérfogó, az gyors, mint a kígyó (mint ahogy ma megtudtam tőletek).
Bocs az off-ért.
Eleg regi a kerdes, de azert megjegyzem hozza ,hogy az elo eger meg is betegitheti a kigyot, persze nem minden esetben.
En azt olvastam hogy terrariumban tartott kigyot csak akkor ajanlatos elo egerrel etetni ha a kigyo semmikepp nem eszi meg a halott egeret. De ilyenkor probalkozhatunk csipesszel megrazogatni, mozgatni az egeret hatha az feleleszti a vadaszosztonet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!