Kígyó etetése, dobozban szeretnék etetni de nem töm hogy?
Én a helyén etetem a sajátomat. Akkor ajánlott külön dobozban etetni, ha több kígyód van és nem akarod, hogy mondjuk összekapjanak, vagy netán, ahogy egy kaját kezdenek el enni, egymást is felfalják.
Ha nagyon dobozban akarod etetni, akkor vársz egy-két órát, míg kicsit megnyugszik, míg a helyére kerül a kaja, aztán a kígyót is a helyére rakod. Nem ajánlott zavarni, ahogy vedlésnél sem, de most egy emeléstől nem lesz semmi baja, csak óvatosan csináld.
Inkább vegyél egy Magyar helyesírás szabályait. Mindenki jobban jár.
Pl. Ha csipesszel adod az egeret a saját helyén akkor nem harap rá a kezedre. Nyilván ne élő állatot adj ez alap.
Utolsó válaszoló, azaz Piriiii, és még előtte valaki:
Értem én, hogy a természetben a fajfenntartás, természetes közegben lévő eledelszerzés így működik, de ha nem muszáj, terráriumban tartott állatot etetni nem valami humánus az egérrel szemben. Szegény, mire elpusztul... Nem tehetek róla, én sajnálnám élve odaadni a kígyónak. Vagy nem kínlódik? Előtte megöli? Laikus vagyok, csak mivel rákattintottam, érdekel(ne). Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!