A teknősöket szabadon lehet engedni? Sos!
Nyilván a jegykiadónak...
Ha már előzetesen nem tudsz írni nekik egy e-mailt, vagy felhívni őket, egy gondozót keress meg a kérdéseddel, az csak elirányít majd téged valahova.
És nem, nem lenne jobb nekik. Mint már írták ők szaporított élőlények, halvány lila gőzük sincs a vadonról, a természetről, ahol minden nap a túlélésről szól.
Az, hogy vannak ösztöneik édes-kevés, de valószínű, hogy hamar elkapnának valami betegséget, ami seperc idő alatt kinyírná őket.
Egyébként, ha ennyire sajnálod őket a fogságban, miért tartottad őket 3 évig?
Próbáld meg őket elpasszolni különböző apróhirdetési oldalakon, ha állatkert, vagy valaki ismerős nem fogadja be őket. Semmi képen se engedd el őket!
Illetve, nem lehurrogtuk a fejedet, csak te kérdeztél, mi meg normálisan válaszoltunk, csak neked nem tetszett az igazság...
4-es voltam.
Nagyon kicsi tóban rengeteg teknős rossz állapotban. Van amelyik a tótól 15 méterre volt és alig mozgott, senki nem foglalkozott vele... Én vittem odébb szegényt, mert az út közepén feküdt.
Ezért mondom, hogy menj el abba az facebook-os csoportba. Két perc alatt találsz olyan embert, aki befogadja őket és jó helyük lesz, boldogan élhetnek majd. Nem csak be lesznek hajítva egy tóba, hanem foglalkoznak is velük úgy, ahogy kell. Így tehetsz értük a legtöbbet.
Eléggé elszomorító, hogy próbálod rávenni magad, hogy a természetben jobb nekik, holott valószínűleg ezzel csak a saját gondatlanságodat akarod jobb színben feltüntetni.
Nem tudom, hogy végül mit csináltál velük, de ha még mindig nálad vannak, adj fel egy apróhirdetést, hogy gazdát keresel, hátha valami tótulajdonos befogad egyet-kettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!