Elszökött a pitonom! Nem találom sehol. Félek hogy este rátekeredik a nyakamra és megfolyt. Mit csináljak?
Olyan köcsögök vagyok,egy piton is el tud szökni,főleg ha nem megfelelő helyen van tartva(pl nagy rés a terráriumon).És mért lenne undorító egy piton? Én szeretem a kígyókat és megértem a kérdezőt,nem úgy mint ti! Van oka félni mert ugye vadállat eredetileg és védekezik ha támadásnak érzékeli a közeledést!
A piton szeret mászni ezért ha ki ud menni a házból felmászhatott egy fára,de rosszabb esetben a szomszéd fájára,de az is lehet,hogy messzebb men és akkor nagy bajban leszel kérdező! Főleg ha megöl valakit,gyorsan találd meg mielőtt baja lesz vkinek!!!

ma 18:14
el tud szökni, de amennyiben nem tudott kimenni a házból (van szunyoghálo) feltételezem bent van. És mint mrá írtam: művészet nem megtalálni:D
Sok ostoba ember..
Először is milyen piton?
Mert nem mindegy,hogy Királypiton vagy Trigrispiton.
Nézd meg a meleg,sötét,szűk helyeket!
Ágy alatt radiátornál szekrények stb..
Ha meg a házon kívül van már,akkor nincs sok esélye se neki,se neked,hogy megtaláld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!