Ha elejtettem egy lisztkukacot és az elszökött lehet valami következménye?
Szia. Egy időben elég sok hüllőt tartottunk és a kicsiknek, vagy kaja mellé rágcsának sok lisztkukacot adtunk. El kell, hogy keserítselek. Kikelnek :( Mivel 1 db szökött meg, ez nyilván nem 100% és nem is biztos, hogy találkozni fogsz vele, de nálunk sokszor volt, hogy vagy elmásztak, vagy a terráriumban nem ette meg őket azonnal a gyík és nem túl cuki kb. 1 centis fekete bogarak lettek belőlük. Az érdekességük az volt, hogy valamiért a kikelt bogarakat soha egy gyík sem volt hajlandó megenni, holott akár a cserebogarat is megették.
Az nyugtasson, hogy még mindig jobb, mint amikor nálunk kikelt kb. fél évente egy-egy gyászbogár. Azok olyan 3-4 centi hosszúak, és rohadt gusztustalan módon néha repültek is. Nem kicsit ment fel a pulzusom amikor az éjszaka közepén arra ébredtem, hogy rárepült egy a hátamra. Brrrrr. Még most is rosszul vagyok, ha belegondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!