Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Szerintetek ez kígyó vagy...

Szerintetek ez kígyó vagy sikló? (kép) Kell félnünk tőle?

Figyelt kérdés

[link]

Körülbelül 3 méteres hosszúságú lehet. Sajnos csak ilyen minőségű képünk van, webkamera rögzítette. A kutyát nem támadta.

2017. jún. 2. 09:38
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz kivenni ebből a fotóból bármit is... Én elsőre erdei siklónak nézem, de most vagy a kamera csal vagy tenyleg ilyen nagy, ez zavaró.... ugyqnis a M.o-n élő siklók/kigyók nem nőnek 1.5 m (már ez is ritka) hosszabbra.
2017. jún. 2. 10:07
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Bocs hogy beletiprok a lelki világodba de ez max 1,2 m hosszú de valószínűbb hogy rövidebb. A látható tárgyak mérete alapján meg sem közelíti az általad írt 3 métert. Nem igen gyártanak 6 m seprőt és 5 méteres lábtörlőt, bejárati ajtót.
2017. jún. 2. 10:21
 13/29 anonim ***** válasza:
A kutyus is hatméteres lenne, ha a lábatlan izé 3 méter.
2017. jún. 2. 10:24
 14/29 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy van 3 méter. Videóm van róla, ahogy leereszkedik a 2 méteres töltésről, és nagyon, mint a töltés. Ha letöltitek a képet, akkor nagyobb és rá lehet nagyítani. Sajnos csak ez van :(
2017. jún. 2. 10:24
 15/29 A kérdező kommentje:
Ja és az első képen nincs rajta az egész csak a fele kb., csak ezen a legjobban kivehető a mintája azért linkeltem ezt.
2017. jún. 2. 10:27
 16/29 anonim ***** válasza:
Már nem azért de ezen a képen is piszkosul torzak az arányok...3m nem lehet a seprü is olyan mint egy fa...
2017. jún. 2. 10:28
 17/29 A kérdező kommentje:
Figyeljetek nem a kamerám minőségéről és képarányáról szerettem volna információt kapni. Hanem a kígyó vagy sikló mintájáról szerettem volna felismerni, hogy milyen lehet. Mint már írtam, ezen a képen nem az egész sikló van, amit láttok az csak kb. a fele. Ha valaki nem tud érdemben segíteni kérem ne írjon. Aki segít annak köszönöm!
2017. jún. 2. 10:30
 18/29 anonim ***** válasza:
68%

Csillag-virágom! Hol van az a két méteres töltés? Tudok nagyobbat is, nem azért, de hat méter magas kutyát nem tudok.

A két letöltöttem és Photoshopban megnéztem színcsatornánként. A falig sem ér el, nemhogy tovább a sötét részen).

A járólap max. 30 cm-es. Abból három 90 cm. Ez az állat semmiképpen sem több egy méteresnél.

De ahelyett, hogy minket szórakoztatsz, megnézted már a linkelt Wikipédia oldalakat?

2017. jún. 2. 10:35
 19/29 anonim ***** válasza:
Aki segít annak köszönöm! -Szívesen!
2017. jún. 2. 10:36
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
A kutyát ne nézd mert az magasabban van. Az a járólap 33 cm. A kígyó olyan 90 cm körül van. A mintája nem látszódik egyik képen sem rendesen. Erdei siklóra tippelnék.
2017. jún. 2. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!