Mit tegyek? Nem találtam a testvérem yorkiját,3 hónapos, és a kígyóm sem. A szekrény alá bújt be és ott van. Valszeg megette a kutyát :S mit tegyek? A húgom hazajön este, nem tudom mit mondjak. Kérlek helpeljetek ez egy komoly kérdés.
Figyelt kérdés
van terrárium de elfelejtettem lezárni a kutyát húgom meg szabadon hagyta.2017. ápr. 6. 18:57
2/8 anonim válasza:
Ha a neved alapján, valóban egy pitonról van szó, akkor lehet, hogy megette.
Gratulálok a felelősségteljes állattartáshoz.
Mit mondj, hát az igazat, mi mást?
3/8 anonim válasza:
2. Egy csomó fajta piton van, a legelterjetebb a királypiton.
Ez nem fog megenni egy Yorkit, de a kérdés amúgy is kamu.
4/8 anonim válasza:
Egy 3 hónapos yorki max. akkora, mint egy patkány, ezért gondoltam... (2.-es voltam). Amúgy nem értek a kígyókhoz, ez igaz.
5/8 A kérdező kommentje:
nem király, hanem kockás piton. szép nagy példány. már gyerekkorom óta vannak kígyóim, eddig semmi baleset nem fordult elő. sajnos most megtörtént a katasztrófa azonban :(
2017. ápr. 6. 19:29
6/8 anonim válasza:
Szociális zavarod van neked, nem reticed. ;)
7/8 anonim válasza:
Ne haragudj de ezen k*v@jót röhögtem.
8/8 anonim válasza:
Megtaláltátok a kutyát, vagy tényleg megette a kígyód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!