Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Nincs véletlenül valakinek...

Nincs véletlenül valakinek mocsári teknős? Ami már nem kell vagy el lehet hozni vagy megvenni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 20:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem kedvesebben is lehetne beszélni másokkal... de azért igazatok van. Engedély ide vagy oda, gondold meg hogy a teknősnek milyen lehet. Elhozzák onnan ahol született, ahol ismeri a környezetét. Nem hiszem hogy kellemes neki. Mi is találtunk egyet, megnéztük, majd oda visszaengedtük ahol találtuk. Hiddel sok más szép, és kedves teknős is van a boltokban :)
2010. júl. 18. 18:22
 22/22 anonim válasza:
Szia! nemtudom hol laksz, de én Őrkényen láttam sokat, meg fogtam is, van ott egy hórgásztó és ha viszel sunyiba hálót(merthogy oda hálót nemszabadna), vagy szákot azt szabad, és avval tudsz fogni pár tekit.
2011. szept. 25. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!