Nincs véletlenül valakinek mocsári teknős? Ami már nem kell vagy el lehet hozni vagy megvenni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 20:41
11/22 anonim válasza:
Utolsó, én felpontoztalak :) :) Kár, hogy nincs olyan, hogy a kérdést is lehet értékelni...
12/22 anonim válasza:
Büntethető aki fogságban tartja!!!
13/22 A kérdező kommentje:
mondom egy tóban vannak és ki be járkálhatnak csak kéne a szaporulathoz és apum természetvédőknél dolgozik és onnan van engedélyünk!
2010. máj. 12. 15:11
14/22 anonim válasza:
Akkor majd apucikád elintézi! Nem fogdoshat bárki bármilyen eszközökkel védett állatokat! És ezt apukádnak is el kellene magyaráznia neked!!!
15/22 anonim válasza:
És ha apukád ott dolgozik, akkor tudnia kellene, hogy honnan lehet elhozni mocsári teknőst...meg milyen módon...és ezt neked is tudnod kellene, szóval...
16/22 A kérdező kommentje:
tudom hogy honnan lehet hozni meg minden csak hogy ti tudtok-e
2010. máj. 13. 16:59
17/22 anonim válasza:
Ha apád a természetvédőknél dolgozik, akkor milyen célra tartjátok a teknősöket?
18/22 anonim válasza:
Ha tudnátok, honnan lehet elhozni, mert mondjuk túlszaporulat van, vagy valahol tenyésztik azért, mert ugye védett (bár nem tudom létezik-e ilyen, nem értek hozzá), akkor NEM kérdeznéd, hogy mi tudunk-e. Szerintem egyértelmű, és nem tudod már kivakarni magad sehogysem ebből a helyzetből...úgyhogy sajnáljuk, de mondj le a mocsári teknősről, vagy hozassál apukáddal, mert itt senki nem fog neked ajánlani az is biztos. És szerintem ez nem csak az én véleményem.
19/22 A kérdező kommentje:
mivel kevés van belőlük és az elterjedő vörös fülű
ékszerteknős kiszorítja őket élőhelyeikről ezért gondolom nem irtsuk őket...
2010. máj. 14. 19:10
20/22 anonim válasza:
Igen, és? Ez hogy jött most ide? Pont ezért nem kellene bántani szegényeket, és nem kéne elhurcolni mindenfelé a természetes élőhelyeikről. Az meg legyen a szakértők feladata, hogy az ékszerteknősök ne szorítsák ki őket. Bár ezt kétlem, hogy hamar bekövetkezne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!