Ha 1 háznál már több éve "lakik" egy kígyó, az veszélyes lehet?
Figyelt kérdés
Mert el szeretném tőlük hozni, kint az udvaron van neki... ők félnek töle.. eddig senkit nem bántott meg oda sem mentek hozzá...
odamennék.. és ha nem bánt elhozom.
de az ilyen kígyóknak/siklóknak van valami veszélye?
és mit ehetnek??
2010. máj. 8. 17:21
11/16 anonim válasza:
ha nem a vadonból fogták be, akkor nehogy elengedd!
12/16 anonim válasza:
Ha több éve ott van és senkit nem zavar, akkor minek elhozni? Amúgy valóban van mérgeskígyó Mo.-n, de ez biztos, hogy nem az, mert azok nem szeretik a zavarást, aki ért hozzá, úgy keresi, az is ritkán találkozik vele. Ne fogd meg, hanem inkább vegyél egy gabonasikló bébit (1-2 ezer Ft) és azt neveld fel, így hozzád szokik, teljesen szelíd lesz. A befogott siklók nem szelidülnek meg, leginkább nem is esznek, a stressztől elpusztulnak. Szóval ha már kígyózni szeretnél, olvass utána (ne csak a neten, a könyvtárat is tudom javasolni) és ha pontosan tudod, mire van szüksége, és azt hogyan biztosítod neki, akkor vegyél siklót magadnak!
13/16 anonim válasza:
Ne hallgass ezekre az emberekre hidd csak el.Inkább egy szakembertöl kérdezzél véleményt.Én most akarok venni magamnak otthonra egy boát:)
14/16 anonim válasza:
Mo.-n vannak mérges kígyók, de a mérgük sokkal gyengébb, mint másoké. Persze ez nem jelenti azt hogy nem kell vigyázni, mert a halál esélye akkor is fönn áll. A kígyók feje általában 3szög alakú, a siklóké hosszúkás. A mérges kígyó farka hirtelen vékonyodik el, a sima kígyók, siklóké pedig fokozatosan. Szeretem őket. Remélem segítettem =)
16/16 anonim válasza:
Ne bántsd ajánlom a Chriss Matson Kígyók című könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!