Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mi a baja a teknősömnek?...

Mi a baja a teknősömnek? (több lent)

Figyelt kérdés
Amikor lárvát eszik (nem tudom milyen lárvát)akkor észreveszem hogy a bőrét,nem az összes lárva bőrét csak 4-5 db a víz alján van.Ez mitől van ?Visszahánya ? Vagy mi?
2010. máj. 7. 21:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Terhes.
2010. máj. 7. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:

Őőőő, talán nemkéne lárvákkal etetned.

ha viziteki, akkor adj neki néha natúr gagyi sonkaszalámit vagy párizsit(ne füstöltet, csak simát!!!!!!!!!!!) vagy hal hús darabokat.

Nekemis vizitekim van, a tubifexet nem eszi:D

De a halat a sonkát és a párizsit imádja! próbáld ki.

Szerintem nem szereti a kajáját a tekid, őis megunja ám

2010. máj. 7. 22:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Jaja, régen nekem is volt tekim, az ilyeneket szereti, amiket az előző írt, meg van tekitáp, eledel is.
2010. máj. 7. 22:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha azt akarjátok, hogy betegek legyenek a teknősök, akkor csak adjatok neki párizsit meg más felvágottat!

Szerintetek a természetes élőhelyén hol terem a párizsi?

Van teknőskaja, azt vegyetek neki. A lárva pl. jó, meg a nyers hal is. Nyersen. Só, bors meg egyéb fűszerek nélkül. Azokat hagyjátok meg az embereknek.

A teknős szereti még a hangyatojást, a szárított halat, a műtápokat nekem nem ette meg.

2010. máj. 7. 22:38
 5/10 anonim ***** válasza:

a természetben nem terem párizsi, de ő már nem a természetből jött, és nemis kerül oda, mert nálam lakik, és ha ő azt szereti akkor azt eszi, műteki:)

2.voltam

2010. máj. 7. 22:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Terhes ? 1 maga van.Kipróbálom hogy tetszik-e neki.Addig is köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 8. 08:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon sokféle kaját kap,pl:szárított vagy liofilizált halat,bolharákot,garnélát,lisztkukacot, tubifexet, marhaszívkockát, néha tücsköt is,de szokott kapni hangyatojást,szúnyoglárvát,sőt kis kagylókat is.Mindet megeszi,de a szalámi meg a párizsi nem teknőskaja!!Az enyém a tekitápokat sem szereti.A kisállatkereskedésekben veszem az összes kaját,nem nagy dolog oda elmenni!
2010. máj. 8. 09:17
 8/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Ezeken kívül még heti 2-szer szokott kapni növényi eredetű kaját,pl:salátát,almát,banánt,de ha van,akkor epret,málnát,szedret.Ezeket eszi,szintén könnyű a beszerzésük,nem értem,hogy miért kell emberi kajával etetni!Az teli van fűszerrel meg minden "rosszal".

2010. máj. 8. 09:30
 9/10 anonim ***** válasza:

22:39-es párizsit nem adunk a teknősnek mert az zsíros és nem neki való. Ekkora baromságot, azért mert nem kint él a tóban attól még a szervezete ugyan olyan. Ez a sötét agyadban fel se merül mi?

Halhúst, szárított halat rákokat stb. kell neki adni. az meg hogy a lárva külső része ottmarad egyántalán nem baj max bosszantó mert előbb koszolódik a víz. A vízben kiázik az a lárva és a teknős nemfogja külön megeni azt a szirszart. Ennyi.

2010. máj. 8. 15:53
 10/10 anonim válasza:

a párizsitól meg az ilyen mű dolgokkal csak azt éred el hogy páncél lágyulása lesz.

Az én tekim szereti a nyers halat,salátát meg a banánt.

2010. máj. 23. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!