Mi a baja a teknősömnek? (több lent)
Őőőő, talán nemkéne lárvákkal etetned.
ha viziteki, akkor adj neki néha natúr gagyi sonkaszalámit vagy párizsit(ne füstöltet, csak simát!!!!!!!!!!!) vagy hal hús darabokat.
Nekemis vizitekim van, a tubifexet nem eszi:D
De a halat a sonkát és a párizsit imádja! próbáld ki.
Szerintem nem szereti a kajáját a tekid, őis megunja ám
Ha azt akarjátok, hogy betegek legyenek a teknősök, akkor csak adjatok neki párizsit meg más felvágottat!
Szerintetek a természetes élőhelyén hol terem a párizsi?
Van teknőskaja, azt vegyetek neki. A lárva pl. jó, meg a nyers hal is. Nyersen. Só, bors meg egyéb fűszerek nélkül. Azokat hagyjátok meg az embereknek.
A teknős szereti még a hangyatojást, a szárított halat, a műtápokat nekem nem ette meg.
a természetben nem terem párizsi, de ő már nem a természetből jött, és nemis kerül oda, mert nálam lakik, és ha ő azt szereti akkor azt eszi, műteki:)
2.voltam
Előző vagyok.
Ezeken kívül még heti 2-szer szokott kapni növényi eredetű kaját,pl:salátát,almát,banánt,de ha van,akkor epret,málnát,szedret.Ezeket eszi,szintén könnyű a beszerzésük,nem értem,hogy miért kell emberi kajával etetni!Az teli van fűszerrel meg minden "rosszal".
22:39-es párizsit nem adunk a teknősnek mert az zsíros és nem neki való. Ekkora baromságot, azért mert nem kint él a tóban attól még a szervezete ugyan olyan. Ez a sötét agyadban fel se merül mi?
Halhúst, szárított halat rákokat stb. kell neki adni. az meg hogy a lárva külső része ottmarad egyántalán nem baj max bosszantó mert előbb koszolódik a víz. A vízben kiázik az a lárva és a teknős nemfogja külön megeni azt a szirszart. Ennyi.
a párizsitól meg az ilyen mű dolgokkal csak azt éred el hogy páncél lágyulása lesz.
Az én tekim szereti a nyers halat,salátát meg a banánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!