Milyen kígyót tartsak?
Figyelt kérdés
Szeretnék majd egy kígyót nézelődtem interneten és 3 kígyót találtam ami jó lehet kezdő kígyótartóknak. A gabonasikló(ez tetszik a legkevésbé) a királypiton és a disznóorrú sikló. Szeretném ha mindegyik kígyóról írnátok nekem(hőmérséklet,páratartalom,etetés,vedlés stb.) Szeretném ha arról is írnátok nekem hogy melyik a legjobb első kígyónak és miért és hogy melyik milyen árban van terrárium mal és kellékekkel együtt és melyiket lehet kapni Kecskeméti állatboltokba.2017. jan. 27. 22:30
11/11 anonim válasza:
Én is a királypitont ajánlhatom, az enyém kezdettől fogva nagyon szelíd! Volt már hogy azt hittem megharap (a kezembe fogtam és megijedt a kistesóm hirtelen mozgásától) de nem tette. Csak hirteln rántotta be a fejét az ujjaim közé. Egy abszolút nyugott állatról van szó ami csak tènyleg vészhelyzetben harap. Ami a tartását illeti nem épp a legígényesebb, egy fürdőtál, melegítőlámpa és rejtekhely- ezek a legfontosabbak. A terráriumnál csak a szélesség és a hosz számít igazán, a magassák azért nem mert a pitonok csak addig másznak sokat amíg kicsik. Nekem ugyan egy feleslegesen nagy terráriumom van feleslegesen sok cuccal (dehát úgy szép egy terrárium) ezért pontos méreteket sajnos nem tudok megadni. Ami az etetést illeti a fiatalabb példányoknak kb hetente adj, a nagyobbak közt olyan is előfordul hogy havonta etetik(elég gyakran)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!