Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Az anyukám kígyó fóbiás, de...

Az anyukám kígyó fóbiás, de én oda vagyok a kígyókért, és lenne pénzem haza hozni egyet. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nos, mióta az eszemet tudom, az anyukám retteg a kígyóktól, de én szívesen jártam nagy terráriumokba, és curkuszokban is vállaltam, hogy rám pakoljanak egy-kettőt. Kicsi koromban is. Amikor az egyik barátnőmnek mutogattam képeket, megkérdezte, hogy miért nem tartok egyet énis, hiszen teljesen legális(nem mérges kígyó esetében) Terrárium egy volt pókom elpusztulása után megmaradt, és a közeli kisállatkereskedésben sem drágák a dekorációk, és minden szükséges dolog. Kígyót is tudok szerezni(Egyébként a labda piton mellet döntöttem, kígyósok tudják miért) És ez mindszép és jó, csak amikor közöltem az anyukámmal, hogy kígyót szeretnék tartani, eszembe jutatta, hogy kígyó fóbiás.. Próbáltam rá venni, hogy "Az én szobámba lenne" "A kígyók nyugodtak" de semmi. Mit javasoltok, hogyan tudnám meggyőzni?

2016. szept. 16. 13:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég nehéz meggyőzni egy olyan embert aki irtózik tőlük.Viszont engem jobban aggaszt,hogy szerintem nem vagy tisztában egy királypiton igényeivel.Azt írod volt egy pókod,és az ő terráriumába akarod tenni.Mekkora az a terrárium?A hátterezés és az egyéb felszerelés sem két fillér.Mielőtt megpróbálnád meggyőzni,alaposan járt körbe a témát.
2016. szept. 16. 13:38
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Én biztosan nem csesznék így ki az anyukámmal. Nincs valami köztes megoldás?
2016. szept. 16. 13:48
 3/14 anonim ***** válasza:
64%

1 -De szép is a kamaszkori lázadás. Szóval a kígyóktól rettegő anyukád házába -mit ad isten- te pont kígyót szeretnél vinni. Persze mindez a véletlen műve, meg a te szobádban lenne, meg majd te fizeted a saját zsebpénzedből stb. Érdekes.

2 -Mondd, ha továbbtanulás miatt elköltözöl nemsokára, akkor hova a maci farkára fogod tenni a kígyódat?

2016. szept. 16. 13:50
 4/14 anonim válasza:
80%

Fóbiája van, mit nem lehet ezen érteni? Ilyenkor az ember nem azt nézi, hogy a saját szobájában van-e a kérdéses állatka vagy egy fallal odébb.

Apum tekintettel van rám, nem tart madárpókot, én meg anyumra vagyok tekintettel, és nem tartok kígyót, pedig én is pont úgy szeretnék egyet, mint te. Ehelyett van egy kutyánk, akit mindhárman szeretünk -- valamit valamiért.

2016. szept. 16. 14:29
 5/14 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem meggyőzés kérdése. Ha valaki fél tőle, arról nem tehet. Én úgy gondolom, hogy neked kellene az ő félelmét tiszteletben tartanod. Majd tartasz kígyókat akkor, ha önálló lakásban élsz...
2016. szept. 16. 14:31
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
egy fóbiás mellé nem vihetsz kígyót! különösen édesanyádhoz. nem lehet megértetni vele hogy ne féljen, egy nyugodt pillanata nem lenne :(
2016. szept. 16. 14:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Jah mert olcsó meg szerzel meg pók terrárium :D
2016. szept. 16. 17:56
 8/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem kéne látnia soha, és pont ezt próbálom megoldani(nem pont meggyőzni) Csak oda vagyok a kígyókért, és megértem, hogy fél tőle, meg minden, csak én is nagyon szeretem őket. Amúgy nem pók terrárium, csak abba volt tartva a pók, így is alig találtam meg. A póknak volt hüllő(azon belül kígyó)terráriuma, és egy labda piton elférne benne. Amúgy van pénzem mindenre.
2016. szept. 16. 18:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból mekkora az a terkó?
2016. szept. 16. 18:56
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
Anyudnak a tudat is elég, hogy kígyó van a lakásban. Mit nem értesz ezen???? Majd ha elköltözöl, vehetsz kígyót. Megvár a dolog. Addig is tanulhatsz a kígyótartásról.
2016. szept. 17. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!